Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az, hogy amióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amióta megcsalt a barátnőm, én is erős késztetést érzek, hogy visszacsaljam?

Figyelt kérdés
Pedig nem vagyok félrelépős de most azt érzem csak a lelki nyugalmamat igy tudom visszaszerezni.Igaz azóta megbocsátottam de nem hagy nyugodni ez az érzés,valahol felhatalmazva érzem,hogy én is félrelépjek.
2017. jan. 9. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mennyire szanalmasak vagytok mindketten......kb ovoda kiscsoport szint ....
2017. jan. 9. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert még éretlen vagy... ill. valszeg vagytok.
2017. jan. 9. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:
De gyerekes vagy. Látszik hogy a szíved mélyén te is hajlamos vagy arra,hogy megcsald a másikat. Engem is negcsaltak, mégse adtam vissza. 21/L
2017. jan. 9. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem úgy tűnik, mintha meg tudnád bocsájtani.

Miért nem szakítassz vele?

2017. jan. 9. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!