Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az, hogy amióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amióta megcsalt a barátnőm, én is erős késztetést érzek, hogy visszacsaljam?

Figyelt kérdés
Pedig nem vagyok félrelépős de most azt érzem csak a lelki nyugalmamat igy tudom visszaszerezni.Igaz azóta megbocsátottam de nem hagy nyugodni ez az érzés,valahol felhatalmazva érzem,hogy én is félrelépjek.
2017. jan. 9. 11:48
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Mintha kimondatlanul de nyitott kapcsolattá alakultunk volna.
2017. jan. 9. 11:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet a helyedben en is ezt tennem.De öszinten mi ertelme lenne???minertelme igy a kapcsolatnak?
2017. jan. 9. 11:52
 3/14 A kérdező kommentje:
igy sincs meg ugy sincs értelme talál egyenlőek lennénk.
2017. jan. 9. 11:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha megbocsajtottal vagy lezarod es probaltok boldogok lenni vagy dzakots.De ha is csalni akarod akkor aztan sokra viszi a kapcsolat!inkabb legyen vege vagy mond el a bnödnek mit erzel es megbeszelitek!!döntsd el!de ne süllyedj le az ö szintjere.hidd el ha visszacsalod nem erzed magad jobban!!söt... tapasztalat!!! szakits vagy beszeld meg vele lehet a nyitott kapcsolat menne es abban nincs hazudozas legalabb!sajna en visszacsaltam ami kiderült persze a parom nem mondta el hanem csalt honapokig a hatam mägätt bosszubol ugyh jol megszivtam en hülye.ha rajön h atver triplan visszaadja!!hagyd el inkabb!!am hany evesek vagytok?miota vagytok együtt?
2017. jan. 9. 11:55
 5/14 anonim ***** válasza:
hát hajrá... beszéljétek meg h nyitott kapcsolat, h ne legyen még több lelki fájdalom, aztán hajrá.
2017. jan. 9. 11:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Miért van? Mert ösztönlények vagytok.
2017. jan. 9. 12:00
 7/14 A kérdező kommentje:
nem megy bele a nyitottba nagyon féltékeny azóta,de viszont én mindenképp felhatalmazást érzek arra hogy ami neki jár az nekem is hiszem egyenlő felek vagyunk a kapcsolatban.
2017. jan. 9. 12:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Egy picit megértem, hogy így érzel, mert én is elgondolkodtam ezen amikor a páromról kiderült, hogy megcsalt. Jól esett volna, ha visszaadhatom neki ugyanazt a szart amit ő okozott nekem. :D De nem tettem meg, egyrészt nem voltam képes rá, másrészt tudtom ha megteszem akkor sem fogom jobban érezni magam tőle. Így is úgy is szakítás lett volna a vége, de legalább én tudom magamról, hogy nem voltam egy gerinctelen féreg.

Ez a te döntésed, én személy szerint nem ítélnélek el érte, de szerintem ezzel nem fogod megoldani a problémátokat.

2017. jan. 9. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez csak egy gyerekes bosszú lenne. Egyébként ha így gondolkodsz, akkor még igenis messze vagy a tényleges megbocsátástól, ha ténylegesen megbocsátanád, akkor a lelki nyugalmadnak nem lenne szüksége ilyen óvodás szintű "ha ő is, akkor én is!" visszavágásokra.
2017. jan. 9. 12:45
 10/14 Szergej55 ***** válasza:
Fenéért nem dobtad ki akkor, mikor kiderült?
2017. jan. 9. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!