Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat amíg ő külföldön volt. Azóta nagyon rosszul érzem magam, mit tegyek?
A párom külföldre ment dolgozni és amíg kint volt az exemmel megcsaltam(kb. féléve). Azóta az exemmel megszakítottam minden kapcsolatot. Nem merem elmondani a páromnak, mert félek a következményektől.
Azóta viszont mindig ideges vagyok, lelkiismeret furdalásom van.
Mit tegyek?!
Ezt most nem értem, mármint a kérdező totál levágta hogy mik lesznek a válaszok mégis kiakadt..
Tudta hogy nem ismerjük őt, mégis kérdőre vont mindenkit erről és ugyanúgy általánosított mintha ő ismerne mindenkit(de nem)
Ez itt kérem szépen, egy kamu kérdés
Szegényem... Mondd el neki. Megérdemli. Ha szereted és vele akarsz maradni, azt is mondd el. Mindent. Ha szeret téged, akkor megpróbàl túllépni. Amúgy miért csaltad meg? Tisztàzd magadban a kérdést.
Az exed szeretett téged? Szerelemből vagy kalandból léptél félre? Nem mindegy. Ha szerelmes voltàl/vagy akkor mindenképp közöld az érzéseidet.
Sok szerencsér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!