Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat amíg ő külföldön volt. Azóta nagyon rosszul érzem magam, mit tegyek?
A párom külföldre ment dolgozni és amíg kint volt az exemmel megcsaltam(kb. féléve). Azóta az exemmel megszakítottam minden kapcsolatot. Nem merem elmondani a páromnak, mert félek a következményektől.
Azóta viszont mindig ideges vagyok, lelkiismeret furdalásom van.
Mit tegyek?!
Vicces, hogy úgy ítéltek meg ,hogy nem ismertek.
Nem csak Nekem nincs gerincem, de Nektek sincs.
"Vicces, hogy úgy ítéltek meg ,hogy nem ismertek.
Nem csak Nekem nincs gerincem, de Nektek sincs."
Nézzél már magadba kislány! Ki csalta meg gerinctelen módon a párját? Ki tett fel ide kérdést, hogy mit csináljon, mert már undorodik a saját tükörképétől is?
Mi? Nem! TE!!
És mi van, nem tetszik, hogy senki se simogatja meg a buksidat, hogy de ügyesen cselekedtél!
Mégis mit vártál?
A te viselkedésed minősíthetetlen, és még te szövegelsz itt, hogy "de Nektek sincs."?
Szánalmas r..bnc vagy!
Minek kellett megcsalni a párodat? Erre válaszolnál?
"Nem csak Nekem nincs gerincem, de Nektek sincs." A francokat, kislány, tévképzetek között élsz. Teszel egy elítélendő, gusztustalan, aljas dolgot és csodálkozol, ha elítélnek :D Okos vagy, gratula. Tudod aki k.rvának áll, az ne csodálkozzon.. :)
"Vicces, hogy úgy ítéltek meg ,hogy nem ismertek." Még jó, hogy nem ismerünk, én személy szerint csúszómászó férgekkel nem haverkodok, szóval ha ismernélek, már nem lennénk ismerősök. Veled ellentétben pedig a gerincem köszöni szépen, a helyén van, de én nem is csaltam meg soha senkit, mert nem a puncim irányít, hanem van agyam is, amit képes vagyok használni. De sebaj, eszedbe se jusson magadba nézni, kislotyó, úgyis fog ez még rajtad többszörösen csattanni, majd akkor ráérsz :) :)
Ahogy itt szoktam olvasni a témában, van aki megbékél a lelkiismeretével, van aki nem (az rendszerint elmondja).
Vannak olyanok is, akik nem mondják el.
Ne mástól várd, hogy mit tegyél.
Felfoghatod úgy is, hogy tanultál belőle, hogy miért nem éri meg félre lépni, végül is némiképp előre vitt, ha úgy veszed.
Én nem mondok rád semmi rosszat, láthatóan neked sem jó a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!