Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi inpotens lesz, a nője tuti megcsalja?
#11-es: szövegértés? A kérdés impotens férfire vonatkozott, nem arra, akinek nincs semmi gondja, csak kedve nincs az asszonyhoz nyúlni
(btw, azért ritka, hogy csak egy fő legyen a hibás a szexuális élet megromlásáért, téged már hallottunk az ex-férjed vajon mit mondana? Hogy szőkőévente hagytad magad? Hogy csak dunyha alatt misszionáriusban? Hogy melegítő, elhízás? Persze, a hibás mindig a másik, mindig más, a mostani kirohanásodnál is a válaszoló...)
Egy impotens férfinak még ott van a tíz ujja, meg a nyelve. :-))
Viccet félretéve egyes statisztikák szerint ma a negyvenes férfiak fele merevedési problémákkal küzd. A válások száma pedig messze nem követi ezt az arányt.
Valóban, mert a nők többsége azelőtt elválik, hogy ide jutnánk :)
Mi az, hogy nem követi? A házasságok 50%-a válással végződik, és pont a 35 felettiek körében pörög továbbra is nagyon.
13-as vagyok.Bånom, hogy koråbban nem növeltem a vålåsi statisztikåt.Türelmes, megėrtő voltam a fėrjemmel, ő meg fėlrement.
Elėgtėtel lenne, ha a nő kidobnå.
Ha egy nő bezárná a punciját, a pasija tuti megcsalná?
:)
"A többi mocskolódásodra meg nem is reagálok, mert egyszerű vagy mint a faék."
Ritka, hogy ennyire sikerül fején találni a szöget. Melyik volt, amelyik betalált?
Akarsz róla beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!