Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok mi volt az oka, hogy megcsaltátok a párotokat?
Nem kell ez a lekezelő duma, hogy gondolkozz pls. Ez a szó szerinti idézet kérés meg elég dedós dolog, a "te sem voltál még ilyen helyzetben" szintén. De akkor nesze: "MEGFELELŐ és szerető partnerrel ez ha idővel is, de helyrehozható" "De te nem vagy a megfelelő ember." Szerintem ilyen komoly témánál egy kis túlzás és szenvedély elfér, de tudod mit? Fátylat rá.
Én arról beszélek, hogy ez az "áttörés" nem fog megtörténni a szerelem erejétől. Az a Disney. Ez a lány pedig beteg és nem akar ezzel semmit csinálni. Vagy önerőből felszámolja a gátlásait, ahogyan 11-es válaszoló tette, vagy segítséget kér szakembertől. A fehér herceg szőke csókja nem fog segíteni. Tudod honnét tudom ezt? Hogy ismerek ilyen lányt. Csókolták elegen, de nem akar meggyógyulni, hanem inkább szenvedést okoz másoknak.
Most képzeld el, hogy olvassa a hozzászólásodat egy másik szerencsétlenül járt ember, mi fog neki lejönni ebből? Az, hogy neki csak várni kell a megfelelő emberre meg az áttörésre. Nem, a várakozás nem segít, a munka fog.
lollypop, akkor ugorj neki még egyszer...
Mindkét hozzászólásomban írtam, hogy én is ismerek ilyen lányt.
De a kedvedért az utolsóban azt is kifejtettem, hogy mi számít a lánynál áttörésnek. ( Megsúgom, senki nem írt disney mesét, meg hogy minden faja. Értő olvasás.)
Amikor írtam a 21-est, akkor még nem jelent meg a 20-as. Most olvastam el - értőn.
Nem ugyanarról beszélünk, de mindegy is, hiszen jól mondod, nem vagyunk egyformák. Te is a te tapasztalatodról beszélsz, én is az enyémről. Te is jót akarsz, én is, csak máshonnan kerekítjük.
Szerintem is nagyon fontos a szerelem, és így szépen kifejtve nem is tudok belekötni semmibe, amit írtál. Zárjuk is le a vitát azzal, hogy a te mondandódat én mindössze kiegészítem azzal, hogy bár szerelem nélkül nem megy, néha még az is kevés. Hogy elég vagy sem, azt az érintetteknek kell tudniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!