Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Nálatok mi volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok mi volt az oka, hogy megcsaltátok a párotokat?

Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 18:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
5%
Volt rá lehetőség, és reméltem, hogy titok marad.
2016. dec. 20. 19:01
 2/23 anonim ***** válasza:
13%

A barátnőmet 15 évesen az első barátja majdnem szó szerint megerőszakolta. Rákényszerítette magát az első alkalommal amit megbeszéltek, amikor ő inkább meggondolta magát és nem akarta. Ezért nem élvezi a szexet.

Szép lány. Szép arc, vékony testalkat, formás mellek. Tényleg egy 10-ből 7-8-as külsőre, akit a legtöbb férfi elfogadna barátnőnek is külső alapján.

A szex...

-Szopni sosem szop

-Az első hónapokban csak éjszaka, totális sötétben engedte a szexet

-Ha kinyalom, utána nem csókolózhatunk és a seggét sem engedi hogy nyaljam

-Szégyenlős előttem meztelenkedni a gyönyörű teste ellenére.

-Sperma szigorúan csak az óvszerbe, vagy a hasára/hátára/hasamra mehet (póztól függően)

-A legrosszabb pedig hogy azt mondta nem élvezi a szexet. Azt gondolom jól nyalok, mert (szeretek is és mert) sok orgazmust okoztam a korábbi lányoknak is a nyelvemmel, de ő azt mondja semmit nem érez, hiába csinálom addig hogy másnap izomlázam legyen. A szexből is kb látom rajta hogy semmit nem élvez.

-Elmondta nem régen hogy nem is szexelne ha a férfiaknak nem lenne fontos

Ja és a legfontosabbat nem mondtam. Már 22 éves. Vagyis úgy 7 éve történt vele az, ami történt. És közben előttem is voltak más barátai, szóval nem most kezdte feldolgozni a dolgot. Fél éve vagyunk együtt és egy hozzá képest átlagos kinézetű kiscsajjal csaltam meg, de azzal legalább a szex nagyon jó volt.

Adtam neki elég sok időt úgy érzem, most gondolkozom a szakításon.

2016. dec. 20. 19:51
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Kettes, jobban járna nélküled. Szívből kívánom, hogy szakíts vele és hagyd békén!
2016. dec. 20. 20:10
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
2-es én tuti nem nyugodnék meg amíg ki nem gyógyítom a lányt ebből az állapotból. Gondolom nálad pár felszínes beszélgetésnél nem terjedt tovább a téma.
2016. dec. 20. 21:06
 5/23 anonim ***** válasza:
40%
Ha szeretek és tisztelek valakit, akkor nincs másra szükségem, mert tőle mindent megkapok. Szóval ha megcsalok valakit, akkor az csak úgy történhet meg, ha nem szeretem és nem tisztelem.
2016. dec. 20. 21:24
 6/23 anonim ***** válasza:
67%

Pont a napokban olvastam egy nagyon jót a megcsalásról! :D

"Azt mondják gyönyörű eufemizmussal, hogy gyengeség. Pedig nem, ennek köze sincs a gyengeséghez. Tudod, mi a gyengeség? Az, ha már nagyon kell, de nem bírom tartani, és beszarok, mielőtt a WC-ig eljutnék. Na, ez gyengeség. Szomorú eset.

Ha viszont valaki megcsal egy másik embert, az döntés."

[link]

2016. dec. 20. 22:18
 7/23 anonim ***** válasza:
54%
A barátnőm titokban levelezgetett egy sráccal. Lebukott. Utána, nem tudtam már annyira tisztelni, hogy ne csaljam meg.
2016. dec. 20. 23:37
 8/23 anonim ***** válasza:
41%

3:

Ha így beszélsz velem, akkor már csak azért sem szakítok. Te a valóságban is így beszélsz az emberekkel?

4:

Ez a baj, hogy én nem vagyok ez a fajta "nagy megmentő"/"fehér lovag" típusú ember, mint sok férfit látom hogy itt is az. Ha egy csajjal valami NAGY gond van, akkor nem erőlködöm hogy megváltoztassam.

Komolyan nem egyszerűbb találni egy másik csajt akivel alapból minden rendben van, mint ezzel itt szarakodni sokáig?

Rosszul gondolod. Nem egyszer volt hogy együtt sírtunk szó szerint, kiöntötte nekem a lelkét, ölelkeztünk, stb. Engem nem erőszakoltak meg, de kamaszként molesztált meleg ember. Ne gondolj feltételezések alapján inkább semmit. A világon nem csak a fekete és a fehér létezik. (Abszolút rossz és abszolút jó). Mindenkin a szürke különböző árnyalataiban helyezkedik el.

5:

Ez így van.

2016. dec. 20. 23:41
 9/23 anonim ***** válasza:
73%
#8: Itt minden szűz pasi megmentene minden csajt, csak hogy észrevegye őket valaki. Nem érdemes velük foglalkozni.
2016. dec. 20. 23:42
 10/23 anonim ***** válasza:
61%

9-s pont azt látom én is, hogy az nyomik csinálják ezt. És annyira ki vannak éhezve, hogy néha azt se nézik, mikor ki írsz egy kérdést, hogy milyen nevű vagy, egyből betalálnak egy privivel.

Engem tavaly csalt meg exem, kiírtam a kérdést, mi legyen.

Egyből jöttek a válaszok privátban: "Engem nem zavarna, ha mással is lennél" satöbbi.

Azt gondolom ez a legalja, pontosan ezért nincs barátnőjük, mert nincs tartásuk.

2016. dec. 21. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!