Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok mi volt az oka, hogy megcsaltátok a párotokat?
Én eleinte (nagyon sokáig )voltam olyan lány, mint az akiről az egyik férfi írt, akit megerőszakoltak. Velem is ez történt. Igaz, fiatalabb voltam, mint az említett nő. Én megértem ezt a férfit, mármint azt, hogy milyen nehéz lehet neki is! Magamról tudom, aki elvileg jól együtt tud élni ezzel a tudattal. Én azzal a férfivel vagyok még mindig együtt, akivel először le tudtam feküdni felnőttként (22 éves voltam). Nagy szerencsém volt a párommal, mert nagyon megértő volt a kezdetektől. De én pontosan tudtam, hogy ő is ember és nem akartam, hogy a kapcsolatunk a szánalomra épüljön. Nem mondom, hogy nem voltak olyan helyzetek, amiktől féltem és amelyekben kezdetben kellemetlenül éreztem magam, de én nagyon akartam "normális" lenni! Szerintem nekem sikerült. Nem azonnal, hosszú folyamat eredményeként, de ma már szerintem jobb a szexuális életem, mint a legtöbb nőé.
Azonban ahogy ez a férfi írt a párjáról, nekem az jött le, hogy az a nő semmit sem próbál tenni azért, hogy változzanak a dolgok. Többek között a kijelentéseire célzok, hogy nem is szexelne szíve szerint. Ez borzalmasan kapcsolatromboló lehet! Volt, hogy én is ezt éreztem, de eszembe sem jutott volna ezt kimondani, mert én ezt az állapotot mindig csak átmenetinek gondoltam, nem AKARTAM elfogadni. Pont ezért nem mondtam ki, nehogy aztán ha esetleg sikerül, bizonygatnom kelljen, hogy már nincs így! Szóval szerintem ez a nő elfogadta, és nem is akar rajtam túllépni. Aki nem élt ilyen kapcsolatban fogalma sincs róla, hogy milyen nehéz mind a két félnek. Persze nem mondom, hogy megoldás a megcsalás! De azért a férfinek sem lehet könnyű ilyen esetben!
A második válaszoló védelmében, akinek megerőszakolták a barátnőjét, és mindenki kritizálja őt: Epilepsziát ne gyógyítson? Vesekövet? Gerincsorvadást? Ha ezeket nem bíznátok rá, akkor lelki betegséget miért? Adott a lánynak időt, aki b szik elmenni szakemberhez, aki kikupálná az állapotából. A párod nem a pszichológusod, hogy mindent elviseljen és mindent megoldjon.
Második, ismerek egy ilyen lányt, vele az apja erőszakoskodott kiskorában, meggyűlölte a férfiakat és az összes barátját megnyomorította érzelmileg, többet meg is ütött. Menekülj!
12:
De hát egyetértek veled. Már tényleg nem szeretem úgy. Azzal a rózsaszín ködös, őrjítő, kívánós szerelemmel, ahogyan tudom hogy szerettem már pár lányt az életemben. Ebben teljesen igazad van. Nem szeretem őt már.
Vele már tényleg nem vagyok jelen a szexben, mióta elmondta nekem azokat a dolgokat, amiket a kettes válaszomban pontokba is szedtem.
Írtam, hogy nem vagyok az a klasszikus (itt most rossz értelemben vett) "jófiú"/"fehér lovag", aki mindig minden nőt meg akar menteni mindentől. Ezerszer könnyebb egy viszonylag normális, ilyen óriási gondok nélküli lánnyal lenni alapból, mint megváltoztatni próbálni egy ilyet mint a barátnőm.
Amiért lepontoztalak végül az az, hogy ebből az egyetlen leírásból az egész énemre vontál le következtetést, hogy milyen ember vagyok. A 11-es válaszoló válaszát olvasd el, mert nagyon jól leírja a dolgokat anélkül, hogy nekem újra meg kellene külön fogalmaznom őket. Az első hónapokban nagyon türelmes voltam vele azok ellenére amiket csinált/nem csinált végig, folyamatosan.
A szexben kifejezetten érzelmesnek, romantikusnak, bújósnak tartom magam. Még amikor alkalmi kapcsolatom is volt, akkor is nagyon szeretek ölelkezni, csókolózni, bújni, simogatni, szeretgetni. Puncit nyalni is ezerszer jobban szeretek, mintha az én farkam szopják. Szeretkezéskor engem lelkileg kifejezetten az elégít ki, ha látom hogy a másiknak élvezetet és örömet okozok. Ezért is rossz a barátnőmmel lelkileg, mert látom hogy vele bármit csinálhatok az ágyban, nem tudok neki örömet okozni.
A 2-es történetére vonatkoztatva, teljesen felesleges itt akár rá, akár a lányra bármi rosszat mondani, vagy szapulni.
Egyértelműen lejött (már mielőtt írta volna is), hogy nem szerelmes belé. Valószínűleg egyébként a lány sem szerelmes belé úgy belé, a szenvedélyes szerelemmel.
Ezt azért mondom, mert nekem is egy van ilyen barátnőm, akikkel történtek rossz szexuális élmények, és az ő szájából is elhangzott ilyen mondat a párja mellett..
Akkor azt gondoltam én is, hogy mennyire rossz, sosem fog tudni úgy kívánni egy férfit, és sosem lesz jó a szex.. Pedig vágyna rá, mert közben vonzódott férfiakhoz..
Aztán ezzel az emberrel akkor szakítottak, és teljesen be volt indulva utána egy srácra, akivel le is feküdtek. (Ez a másik pasinál nem volt meg már rég, nem kívánta ő semennyire).
- Nem mondom, hogy vele tökéletes a szex, de az a kijelentés már régen rossz..
Van, hogy el kell engedni a másikat.
15:
Pluszpont.
Annyi a különbség, hogy én a barátnőmnek már az ötödik barátja vagyok, mióta 15 évesen szinte megerőszakolták őt. (Barát alatt most azért legalább fél éves kapcsolatot értek, ahol elvileg volt szerelem, kapcsolatban levés, stb)
15-ös vagyok
Nem a javadra akartam adni pontot, hanem inkább senkiére. :)
Őszintén, azt is tudom, hogy a lánynak akiről én írtam még azzal a sráccal sem volt meg a orgazmusa, akire totálisan rá volt állva, bár megjegyzem ez egy alkalmas dolog volt, talán kapcsolatban mehetett is volna... (de ez az én véleményem).
Rendesen szét tudja cseszni a szexuális életet ám egy ilyen.. És simán évekig kihat az életére. Ugyanakkor ahogy más is írta, én azt is hiszem, hogy MEGFELELŐ és szerető partnerrel ez ha idővel is, de helyrehozható, legalábbis jobbá tehető.
De te nem vagy a megfelelő ember. És neked sem ő, láthatóan.- Szóval erre írtam, hogy be kell látni, ha el kell engedni inkább a dolgot.
"Ne varrjunk már mindent a másik ember nyakába! "
-Másold már be kérlek, hogy hol olvastál ilyet a válaszomból. Várom.;)
És te sem tedd ezt, a lányra sem kell kiabálni mindent, te sem voltál még olyan helyzetben, ennyi.
A megfelelő emberként meg annyit mondtam, hogy a srácnak fontos a szex, és vele nem valószínű, hogy lesz áttörés, pláne a lány kijelentése után. A lánynak is lehet még megfelelő partner más személyében, aki nem igényli úgy a szexet vagy aszexuális stb. Gondolkozz pls.
Utolsó vagyok,
Még annyit, hogy egyrészt én is ismerek ilyen gonddal küszködőt- írtam, hogy ez a kijelentés már régen rossz amit a lány mondott, és hogy az én ismerősömnek azóta sem nagyon van orgazmusa.. DE(!) legalább addig eljutott a kapcsolatában már, hogy nem undorodik a szex gondolatától a párjával már, mondhatni elfogadható szinten vannak, és már-már vágyat is szokott érezni. (A normálishoz viszonyítva ha nem is jónak, de elfogadhatónak mondanám. A párjával nála ez a maximum, egy elfogadható szintet értek el.)
- Másrészt meg azért, mert itt is írt ki egy lány hasonló háttérrel kérdést, a válaszomra meg privátban írt még nekem és elmesélte részletesen miken ment keresztül, pszichiátriai kezelések stb az évek alatt... Szívszorító az ilyen, örülj neki, hogy neked nem kellett ilyesmin átmenned.
- Harmadrészt: Az áldozathibáztatás is undorító dolog:
Tegyük fel, hogy van egy testvéred, aki sokkal jobban teljesít nálad, mondjuk ő kitűnő tanuló, egyetemre ment, vannak céljai, te meg sose voltál jó semmilyen tárgyban kb. maximum közepes.
Te végig azt hallgatod, hogy bezzeg a XY milyen szép eredményeket ért el, mire vitte, te meg más irányt vettél.
Neked nem megy minden olyan jól, de te mondjuk kapcsolati rendszeredben vagy nyitottabb és te ott találod meg a siker útját. Most attól, hogy a testvéred jobb nálad bizonyos dolgokban, helyes lenne mindig az arcodba hányni, hogy bezzeg neked miért nem megy a matek, amikor zsuzsika szín5-ös belőle???
Na ugye. Nem vagyunk egyformák, és a tragikumokat sem egyformán dolgozzuk fel. De még csak más olgokat is tartunk fontosnak. Könnyű pofázni innen a másik oldalról. ÉS persze, van aki könnyen vesz bizonyos akadályokat - mint a példámban a matek-, de más meg szenved vele. Ő másban jobb.
A szerető partnert meg úgy értettem, hogy nem így ír, aki szerelmes, és konkrétan írta is a srác, hogy nem szerelmes. Akkor miért akadtál fenn? Szóval nem kell itt a megterheléssel jönni, hiszen ő maga is belátta.
ÉS ezt nem a srác bántásaként értettem, ( btw ha nem megy, hagyja ott, a megcsalás nem old meg semmit, most is ugyanaz maradt a kapcsolat, mint előtte volt..) Egyáltalán nem okolom, nekem is fontos a szex! Szóval jobb neki is egy olyan lány, aki hasonlóan gondolkozik.
A lány is találhat olyat ( fiúban én is ismerek egyébként), akinek nem fontos a szex. Ők lehetnek jó páros.
- Meg esetleg olyannal, akire nem gondolja a lány, hogy a szex felesleges dolog, mert fél év még azért nem olyan hosszú idő, hogy így beletörődjön. -írtam ezt is, hogy ez rossz hozzáállás a lány részéről, láthatóan itt sincs minden rendben köztük. Ebből csak annyit írtam, hogy nem illenek össze.
NA, örülök, hogy most már minden tiszta, ennyiből már egy mondatom sem vita tárgya. ;)
16-os, lényeg a lényeg, keress egy hozzád illő lányt, akivel egy hullámhosszon vagytok szexuálisan is, és mindketten kívánjátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!