Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudnátok olyan történeteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan történeteket mesélni, ahol a megcsaló fél végül póruljárt?

Figyelt kérdés

2016. dec. 20. 09:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hapsi lelépett egy kiscsajjal,az meg később megcsalta a hapsit a (vele,a lánnyal egykorú)fiával.

Pasi otthagyta a feleségét,a szeretőjéért ,mert a nő nem tudott teherbeesni,ő meg gyereket szeretett volna.Azóta a nőnek 2 gyereke van és várja a 3.-at egy másik férfitól,a pasiról meg kiderült,hogy neki nem lehet gyereke és őt hagyta ott a nő,akivel a feleségét csalta.Azóta nincs senkije.

Nagybátyám sorozatosan csalta a feleségét,aki valamiért mindig megbocsátott neki. A lányuk 19 éves korában derült ki,hogy nem a nagybátyámtól van.

2016. dec. 20. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az élet de igazságos :D
2016. dec. 20. 10:30
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Csak olyat tudnék mesélni, de szerintem ezek a rossz vagy kellemetlen események nem a megcsalás miatt következtek be hanem a véletlenek összjátéka.
2016. dec. 20. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekem apja félrekefélt egy munkatársnőjével akibe beleszeretett,és el is akart hagyni miatta.Mikor mondtam,hogy rendben,akkor ő elmondta a munkatársnőnek aki kb. eltűnt mint szürke szamár a ködben.Ezek után vissza akart jönni hozzám,de kidobtam.Két szék között a pad alá...és most szenved.
2016. dec. 20. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Félrekefélt, megcsalt, elhagyott az exem egy Nála 10 évvel fiatalabb srácért. Válás alatt , és után kapcsolatban maradtunk, sokat járt vissza beszélgetni. Nem akartam bosszút állni, de egy idő után a kétértelmű megjegyzései után felturbóztam Magam, és úgy megdugtam, hogy egyből költözni akart hozzám. Balhézott, így szóltam a barátjának, hogy itt őrjöng a nője, megkeféltem de akkor sem nyugszik. Eljött a srác, keménykedett egy kicsit, elvitte haza az exemet, aztán kidobta. Ezután szinte csak szexre kellett másoknak, az anyja kitiltotta az életvitele miatt. Ráment a munkája, és ez nem biztos de se lakás, se munka. Utoljára ilyen csövesfélékkel volt összeállva. Azóta eltelt kb 2 év. Nincs róla hír. A vicc, hogy hála égnek elég sok ember megszívja, aki ilyen félrelépegetős. Azt mondják az ilyennek nincs kitartása megoldani a problémáit, ezért kevés kivétellel nem is viszik semmire. Az exemnél ez tökéletesen beigazolódott.
2016. dec. 20. 19:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazad legyen utolsô.A fėrjem ugyanīgy kėptelen a problėmamegoldåsra.Megcsalt, közölte, hogy teher a sajåt gyereke,elhagyott minket.Ennek 4 hônapja, bosszût ėn sem ållok, de remėlem, a sors igazsågot szolgåltat.
2016. dec. 21. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez itt a faluban történt: volt 2 házasság, az egyik párnál gyerek is. Hívom őket: Józsi-Lujza, Laci-Piroska+gyerek.

Lujza+Laci elkezdtek d*gni, aztán egymásba szerettek, lett közös gyerek is.

Eléggé elromlott a kapcsolatuk, mert Lujza féltékeny típus, mivel aggódik, hogy Laci nehogy őt is elhagyja gyerekkel együtt, mint anno Piroskát.

Szóval szerintem elég nagy büntetés, Lujzának féltékenységben élni+Lacinak is büntetés idióta féltékenységi jeleneteket tűrni.

2016. dec. 21. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es! Mi lett Jozsival es Piroskaval? Jarnak meg mind az oreg Sobrihoz a pecatora? Elvittek mar a hegyrol a motorkerekpart? Azertjo firma vagy te, hogy ezeket lehagytad, mintha csak "szimplan" eleledkeztel volna! Ismerem am a dorgest! Mi lett a tengerimalacokkal?
2016. dec. 27. 06:33
 9/9 anonim ***** válasza:

7-esnek

jájhj csháje micsinátá???

2016. dec. 27. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!