Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kamionsofőrök és a buszsofőrök hűségesek a párjukhoz? Történeteket is írhattok.
Már hogyne lennének hűségesek. Hozzá vannak láncolva a kormányhoz.
Még is, mi köze lenne a kettőnek egymáshoz? Munkahelyemen, a 3 diplomás főnöktől kezdve, az udvaron sepregetőig, mindenki csalta a párját.
Az a baj, hogy ez egy tipikus, olyan elterjedt legenda, amiben szokás szerint a férfiak vannak csak és kizárólag negatív színben feltüntetve.
Én nem állítom, hogy a kamionosok között nincs hűtlen, de az elmúlt 20 év tapasztalatai azt mutatják számomra, hogy az esetek nagy többségében az otthon maradt feleség az, akit elő lehetne venni kacsingatás miatt.
Ahogy ugyan ez igaz a külföldön, átmenetileg dolgozó egyénekre is.Az itthon lévőek fejében az van, hogy a 16 óra munka után, heti 7-ből, 6 napon dolgozó hentesek, hegesztőknek, burkolóknak nincs más dolguk, mint kaszinózni.
Bezzeg az itthon maradt feleség meg egyedül unatkozik.. Na persze...
Itt ugye az a helyzet (főleg buszosoknál), hogy könnyű ismerkedni, felszedni valakit. 2-esnek mondom. Egy utcaseprő is csalhatja a párját, csak több idő találni valakit, akivel lehet.
Amúgy akiket én ismertem, messze nem voltak hűségesek, viszont azt soha nem értettek, "anyuka" hogy nem gyanakodott, hiszen sok sofőr tök nyilvánosan csinálja. Nálam már 3 házas buszvezető is próbálkozott, a 35-től a 60!!! évesig, értsd, meg akart csókolni. Egy házas sofőr ismerősöm volt, aki nem próbálkozott, de jóban voltunk. Meg láttam még a saját szememmel néhány történetet. Persze biztos vannak kivételek, én egyet ismertem. Ja és szép sem vagyok különösebben. Szóval ha ilyen a párod, kábé így állj hozzá, és akkor nincs csalódás.
Nálam is sok nős buszsofőr próbálkozott már,szóval igen igaz amit mondtál.
De ritka az olyan ,aki hűséges lenne.
Voltam már nős buszsofőrrel ,6évig volt viszonyunk.
De hallottam olyat is ,hogy otthon az asszony mellette a buszsoförnek 2-3 szerető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!