Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti megbocsátanátok ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok ezt a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Barátnőm bevallotta, hogy megcsalt. Azt mondta azért, mert neki kevés volt a szex. Emiatt volt a legtöbb veszekedés is, mert ő többször szerette volna, nekem meg elég volt egy héten 2-3 alkalom. Most azt kéri bocsássak meg, nagyon megbánta és engem szeret. Időt kértem, hogy átgondoljam. Ti mit tennétek?

F/24

2016. dec. 19. 19:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Van esély arra, hogy kompromisszumot tudtok kötni a szex terén? Ez itt az igazi kérdés.
2016. dec. 19. 19:16
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

Nehéz elfogadni, de az emberek nem tökéletesek.

Egyik sem.

Ezért hibáznak.

2016. dec. 19. 19:17
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ez nem nevezhető hibázásnak. Ez gerinctelenség. Miért nem nyitotta ki előbb a száját és akkor nem történik meg, legfeljebb békésen elváltok.
2016. dec. 19. 19:19
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Én nem bocsátanék meg. Nem tisztességes amit csinált, és nem azt bizonyítja hogy szeret. Nem tudnám elfogadni, hogy más farok járt benne, miközben velem van kapcsolatban.
2016. dec. 19. 19:20
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Ha mar tobbszor veszekedtetek,es semmit sem valtoztal, akkor a helyeben en szakitottam volna megcsalas helyett. Ugy tunik, nem illetek ossze. :(

23N

2016. dec. 19. 19:20
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Az ő érdekében sem kezdeném újra a kapcsolatot, változni semmi nem fog, viszont megismerkedhet egy nagyobb étvágyú fiúval.

Esély mindkettőtöknek egy jobb, tartósabb kapcsolatra.

2016. dec. 19. 19:23
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Szoval felvilágositott, hogy nem ö a q, hanem te vagy kisigényü (impotens?). Tehát te vagy az oka a félreqrásának. Aranyos. Szerintem mély tisztelettel vegyél bucsut töle, esetleg egy vibrátort még adhatsz bucsuajándékként. (Karácsony!!!)
2016. dec. 19. 19:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi értelme. A gond attól még nem oldódik meg, hogy ő félrelépett, te meg esetleg ezt megbocsátod. A megcsalás tünete és nem oka a jelen problémának. Ha egyébként is kevesellte a szexet, akkor ez ennyi. Te nyilván nem tudod magad megerőszakolni életed végéig, ő meg láthatóan nem hajlandó lejjebb adni az igényeiből. Ez nem olyan, hogy összevesztetek/kihűlt a kapcsolat, akármi, ami munkával még esetleg javítható lenne. Ez egy adottság, amin nem tud egyikőtök sem változtatni, és láthatóan komoly problémákat is okoz köztetek.

Megcsalástól függetlenül- de azt teljes egészében figyelembe véve- szakítanék. Hiába bánta meg, hiába szeret, láthatóan ezzel nem tud együtt élni, így garantált, hogy meg fog ismétlődni. Ahogy te is folyton azt fogod érezni idővel (ha esetleg mégis megbocsátasz neki), hogy nem vagy elég "férfi", hiszen nem tudod kielégíteni a nőd. Jobb most véget vetni ennek az egésznek, még egyébként is fiatalok vagytok.

2016. dec. 19. 19:25
 9/16 anonim ***** válasza:
12%

Dobd ki a p-csába egy büdös nagy nyakleves kíséretében.

Ha nagyon úriember akarsz lenni, akkor nyakleves felejtős, viszont a képeivel regelj fel a rosszlanyok.hu-ra :D

2016. dec. 19. 19:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy kevés volt neki a szex elég gyenge indok. Nekem is kevés kicsit a szex amit barátnőmmel csinálunk de mégse csalom meg inkább kiverem.
2016. dec. 19. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!