Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok a barátnőtöknek ezért?
Figyelt kérdés
Elmúltunk már 18 évesek. Egy buliban megismerkedtem egy sráccal. Táncoltunk, beszélgettünk és egy csók volt. Azt mondta, hogy hív és esetleg találkozunk. Nos, a barátnőm emiatt, egy ismerősünknek a szemem előtt lek..vázott. Meg ilyen dolgokat mondott, hogy a bugyimban járt stb. Szó sem volt semmi ilyenről. Nagyon megsértődtem. Nem hiszem, hogy valaha még megbocsátok neki. De egy 10 éve tartó barátságot se könnyű felrúgni, de megérdemli.2016. máj. 26. 20:09
1/8 anonim válasza:
Viccesen mondta vagy rosszindulatúan?
3/8 A kérdező kommentje:
Rosszindulatúan mondta. Hogy könnyen adom magam. Mire egy táncra??
2016. máj. 26. 20:18
4/8 anonim válasza:
Mondjuk könnyen adtad magad, de ettől függetlenül nem volt tőle szép dolog, hogy leribizlizett.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem adtam magam semmire. És egyedül tàvoztam. Egy puszitól, meg senki se r.. banc.
2016. máj. 26. 20:37
6/8 anonim válasza:
A puszi, meg a csók azért nem ugyanaz...
7/8 anonim válasza:
Itt az van a háttérben, hogy a barátnődnek is tetszett a srác, és mivel téged választott nem az a dagadt bálnát, ezért viselkedik így.
8/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja, nem tetszett neki. Nagyon jóképű srác és ő megcsak szidta, pedig nem ismeri. Ezzel is megsértett, mert úgytesz, mintha én csak gáz pasikkal állnék szóba.
A kérdés arról szólt, hogy így beszélt rólam, megbocsátható szerintetek? Részeg volt, de az sem mentség.
2016. máj. 27. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!