Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a férjemet ha 10 év házasság után izgat milyen a szex mással? A férjem volt az első férfi az életemben?
Mindenki aki monogám életet él, álmodozik arról milyen mással lenni. Van hogy elérhető közelségbe is kerül a dolog, DE! ha van egy müködő kapcsolatod, meg van a kölcsönös bizalom, és még az ágyban is megkapod amit szeretnél (és oda is figyelnek rád), akkor nincs miről beszélni.
Az itt hozzászóló és bevállalós nagyszájú emberek valójában mind magányosak, mert csak a maguk örömére szexelnek, szeretetet és egyéb emberi érzést nem táplálnak más iránt. A csajok mindig az alfa hímmel akarnak b..ni, de soha se akarják őt férjnek/apának... ennyi.
Te teremted az érzéseid. Te döntöd el a sorsod. Ha egy jó hàzassàgban vagy kàr tönkre tenni. Ha nem jó, akkor keress màst.
Az emberek azon aggódnak, hogy miről maradnak le. Ez is csak abból a hitből ered, hogy mindenkivel elhitették azt a sületlenséget, hogy csak egyszer él.
Szerencsés helyzetben vagyok, a feleségem előttem egy olyan sráccal volt együtt, aki mellett nem volt orgazmusa, mellettem meg van. Ebből kifolyólag nem is gondolkodik szerencsére félrelépésen 10 év után sem.
Ami pedig téged illet kérdező, valóban javaslom, hogy beszéld meg a férjeddel, hogy felmerült benned egy ilyen igény és szeretnéd valahogy megoldani, mielőtt tettlegességig fajulnál. Lehet, hogy egy kis kettesben töltött kikapcsolódás, pár közös program segíthet. Próbáljátok újraépíteni a tüzet a szeretkezéseitekben és ha sikerül a csillagok közé repülnöd, máris elmegy a kedved attól, hogy bárki mással hancúrozzál.
"A férjem volt az első férfi az életemben?"
Hát ezt én nem tudhatom,neked kéne. :)
Mindenkinek megfordul a fejében,de ez nem jelent semmit.Ha itt meg is állsz.Ha jól működik a házasságod,nem érdemes félrelépni.Ha kitudódik,nagy fájdalmat és csalódottságod okozol vele a férjednek.Lehet,hogy kirakja a szűrödet.És akkor mehetsz a szeretődhöz.Már hogyha kellesz annak.Mert az nem biztos.Lehet,h ő is csak kalandot keresett és esze ágában sincs otthagyni párját/családját.Ilyenkor maradhat egyedül az ember.Sokkal nehezebb a helyzet,ha még gyermekek is vannak...
Én azt tartom:soha ne tégy olyant amit másnap megbánnál!
Hidd el semmivel sem kapsz különb szexet mással.Csak azért tűnne úgy mert ÚJ lenne.Más az érintés,más az illat (vagy szag):),más a hang,más a test,más a helyszín stb...De ez csak az újdonság varázsa és a titok izgalma,szóval nagyon csalóka!!!Ami elmúlik egy idő után bárkivel,mert megszokottá válik.
Szóval,ha jó a házasságod,ne tedd tönkre!Mert lehet,h életed végéig bánnád.Sok ilyen embert ismertem,aki így járt.Maradj inkább tiszta,remélem a férjed is az!Maradj hűséges,többet ér az minden kalandnál!
Biztos,szereted a férjed,csak nem szerelemmel.De mit is vársz 10 év után?A szerelem elmúlik 1-2 év után.De ha megmarad a szeretet,bizalom,egymás segítése, tisztelete,megbecsülése,összetartás jóban-rosszban,akkor azt nem szabad elrontani.Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!