Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak (40-esek)! Ti föladnátok a házasságotokat egy huszonéves lányért vagy csak 1-2 alkalomra kellenek?
mindig azon gondolkodtam, hogy az olyan nők akik belerondítanak egy házasságba, vajon mikor otthon tükörbe néznek mit láthatnak :-?
értem én hogy a férfi is hibás, na de a nő aki tudja hogy őt is meg az asszonyt is kezelgeti a férfi párhuzamosan, elég szánalmas hogy ennek ellenére is szétteszi neki a lábát.
ha rám hallgatsz akkor sokat ne várj attól a férfitól, tedd szét neki a lábad párszor, másra úgy se vagy jó aztán kalap kabát.
Senkiért és semmiért nem kockáztatom a házasságom.
Főleg nem egy libáért, aki nem tudja mi a hűség.
Velem volt ilyen, - bár nem voltunk házasok, mert hát már akkor elkezdett sz_ródni az a kapcsolat.
Nem hiszem hogy a kornak ebben olyan nagy szerepe van, ha van összhang akkor jó ha nincs akkor meg hiába születtetek egy napon :D
Nem vagyok nős, de ha az lennék, csak pusztán egy kalandért nem adnám fel, az biztos. Ha a házassága/kapcsolata jó az embernek, akkor nem fog belőle 'kitekinteni'.
Egy harmadik megjelenése a kapcsolat mellett sosem ok, hanem okozat. Ezt nem árt tudni.
nem adnám fel
nem 1-2 alkalom
tartós szerető? :) az lenne jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!