Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalás ez?
Barátnőmmel együtt voltunk május óta.
Nem feküdtünk le, de volt rá lehetőség, de nem tettük meg, mert a lelkemre beszélt, hogy még várjunk. Nem akarta tisztán. Fura volt neki. Több érzelmet akart részemről. stb. Vártam. Beleszerettem még jobban. Megbíztam benne egyre jobban és jobban.
Szeptemberben azt mondta szakítsunk, de még bármi lehet.
Úgy gondoltam várok, hogy mi lesz az eljövendő hónapokban.
Októberben megtudtam, hogy lefeküdt egy férfival, akivel semmi érzelem nem köti össze, nem szereti stb.
Ilyen árulást még sosem éreztem. Már nem voltunk együtt és mégis ő is sírt, amikor elmondta nekem.
Én egy az egyben megcsalásnak veszem. Pedig tudom, hogy elvileg már nem voltunk együtt. Pedig érzelmileg kötődöm hozzá és ő is hozzám.
Talán csak le akartam írni a bánatomat... már ez is jól esik, de azért írjatok. Mit gondoltok.
Sziasztok!
Na sok év után újra bejelentkeztem ide, gondoltam megosztom.
Azóta volt már barátnőm, de vele is szakítottam.
Ezzel a lánnyal újra találkoztam 2-3 év után.
Ugyanúgy zseniálisan elbeszélgettünk, ott volt pattogott közöttünk a szikra végig.
Csak hát ráb##aszás, hogy anno kidobott és megdugatta magát egy másik hapsival ... :)
Sajnos még mindig nagyon szórakoztat a társasága, de barátok nem lehetünk, mert gyanús, hogy szerelmes vagyok belé, és ő ezt tudja.
Azon felül, hogy nap mint nap gondolok rá, más nincs, mert nem beszélünk.
Utoljára 2019 októberében találkoztunk azóta semmi.
Valahol szomorú, hogy így alakult ez az egész, mert még barátok se tudunk lenni így, ami azért kiba##szás.
Rosszkor találkoztunk.
Már megbékéltem azzal, hogy ebben az életemben így kellett alakulnia.
Majd talán lesz valami, ami javít a dolgon, de most a diplomára koncentrálok inkább. És persze már nem gondolom senkiről, hogy "jajj ő a tökéletes", mert hogy ilyen nincs.
Elméletben számomra ez a lány volt a "tökéletes", aztán mégis rendesen átvert. Micsoda tökéletesség :D
Azóta is találtam már 1-2 számomra tökéletes lányt, aztán... piha.
Zéró.
Most átolvastam megint a válaszaitokat. Köszi mindenkinek az építő kritikát.
Igyekszem beépíteni a gondolataimba, amit kell.
Sok sikert Nektek is :)
Minden jót!
ui.: Aztán remélem egyszer majd csak kiszeretek ebből a szerencsétlen nőből.
Két baj volt ezzel a lánnyal.
Hogy okos volt nagyon (nekem az olyan kell) és értékelte a humoromat.
Eddig olyat nem láttam, hogy okos, és emellett még a humorom is értékeli (akinek van esze az nem értékeli :D )
Persze sok olyat találtam, hogy értékelte a humoromat, de az meg buta volt. valószínűleg ezért nevetett, mert nem igazán értette, de látta, hogy nevetek.
Ez van :)
MEGVAAAAN! :D
Mármint nem a régi nő! :D
Hanem az amelyik miatt kiszeretek belőle :)
Kösz mindenkinek a támogatást! Megérte várni.
Éljen éljen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!