Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalás ez?
Barátnőmmel együtt voltunk május óta.
Nem feküdtünk le, de volt rá lehetőség, de nem tettük meg, mert a lelkemre beszélt, hogy még várjunk. Nem akarta tisztán. Fura volt neki. Több érzelmet akart részemről. stb. Vártam. Beleszerettem még jobban. Megbíztam benne egyre jobban és jobban.
Szeptemberben azt mondta szakítsunk, de még bármi lehet.
Úgy gondoltam várok, hogy mi lesz az eljövendő hónapokban.
Októberben megtudtam, hogy lefeküdt egy férfival, akivel semmi érzelem nem köti össze, nem szereti stb.
Ilyen árulást még sosem éreztem. Már nem voltunk együtt és mégis ő is sírt, amikor elmondta nekem.
Én egy az egyben megcsalásnak veszem. Pedig tudom, hogy elvileg már nem voltunk együtt. Pedig érzelmileg kötődöm hozzá és ő is hozzám.
Talán csak le akartam írni a bánatomat... már ez is jól esik, de azért írjatok. Mit gondoltok.
20 éves vagyok.
A leányzó decemberben lesz 20.
Igazából szerintem elég egyedi a történetünk, és minél több adatot adok meg annál jobban szűkül a kör Magyarország területén. Kezdek tartani attól hátha valami ismerősöm rátalál erre a kérdésre, és felismeri a történetet... De most már mindegy. Ez van.
Utolsónak írom, hogy szerintem nem érdemes általánosítani ebből az egy történetből. Hiába... Az emberek nem tökéletesek. El tudtam fogadni, hogy ez történt. De nagyon fáj, hogy nem velem van, mert... mert nagyon szeretném, hogy velem legyen.
Hát haver..ez igazán genya húzás volt tőle, ennek fényében örülj ,hogy megszabadultál tőle még ha fáj is most.
Mentséget ne keress meg értelmet sem a dologban, nők..
Mih?!
Dehogyis. Sosem tudnám megtenni ezt.
Amúgy is minek bosszút állni? Nem lesz jobb senkinek.
Már a haragomat is elengedtem. Csak nagyon fáj, ennyi. Nem érzek bosszúvágyat. Értelmetlen.
"Dehogyis. Sosem tudnám megtenni ezt."
Ember ,bocs. De hülye vagy. A helyedbe úgy vissza adnám neki... Ha úgy csalt volna meg ,hogy együtt vagyok vele ,még meg is vertem volna a helyedbe. Ne viccelj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!