Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a megcsalás témakör miért ilyen vonzó a válaszolók
körében? Ez a legaktivabb témakör :-)
Szerintem, nem vonzó, csak a megcsalás, sűrűbb, mint télen a hóesés.
2016. nov. 23. 15:18
Én szándékosan kerülöm az ilyen kérdéseket, mert nagyon fel tudom magam húzni a témán és elszomorít, hogy tényleg manapság már mindenki csal mindenkit.
És ahhoz hogy meg tudjam őrizni a bizalmam az életben, inkább nem olvasom ezeket.
2016. nov. 23. 15:32
Szerintem azért, mert gyakori, létező probléma, amivel legtöbben már találkoztunk így vagy úgy, ha csak közvetve is... ergo mindenkinek van róla véleménye, mindenki hozzá tud szólni a témához, ki-ki a maga módján.
2016. nov. 23. 16:06
Legaktívabb és egyben legidegesítőbb témakör.
Én is úgy fel tudom magam húzni a megcsalásos kérdéseken,hogy az hihetetlen.
Elképesztő mennyi szemét ember van.
2016. nov. 23. 18:07
Igen eleg gyakori tema,de nem hiaba,mindenhol ez folyik.mindenki ismer ilyen embert aki csalja a parjat.Sajnos a mai vilag ezt követeli.A nök könnyüverüek,nekik nem szamit ha egy pasi fogalt.az egojuknak jot tesz.De azt mondom ezek a nök megerdemlik a sorsukat.belemasznak egy kapcsolatba harmadikkent mert egy facer ferfinek nem kellenek,de egy hazas kihulöben levö ferfit könnyebb elcsabitaniuk.A ferfiak meg ellennallnak v nem,altlaban nem de ha ez igy van akkor legalabb allna az asszony ele.ez meg a gyavasag jele.szanalmasak az emberek,mar ha valhol gond van nem megjavitjak hanem eldobjak egy kalandert vagy egy viszonyert!az a baj a legtöbb gyerek ezt erzi es latja a szülein.es ennek sok gyermek esik aldozatul h olyan szulökkel elnek akik nem tisztelik egymast,nem szeretik egymast.egy gyerek erzi ha baj van,erzi h a szulei milyenek egymassal es valamilyen szinten trauma nekik.sokan a gyerekek miatt nem vallnak el,de pont h el kene.
2016. nov. 24. 11:06
Oszinte leszek,en azert latogatom surubben,mert erintett vagyok,sajnos a temaban....es erdekel.
Akinek tudok,segitek tanacsaimmal,velemenyemmel.
De szomoruan latom itt is egymas bantasat,a trollkodast...
En ezen kivul meg az asztrologiat latogatom,de oda meg csak szinte trollok jonnek idetlenkedni....ami engem nem erdekel,pl a politika,oda nem megyek...
2016. nov. 24. 11:28
Na az ötös válaszadóka egyből azzal jön, hogy a nők könnyűvérűek.
De azt nem írja,hogy a férfiak meg nem nem tudnak uralkodni a farkukon feleség/barátnő mellett sem!
Azt miért nem említed, öregem?!
2016. nov. 24. 14:44
Kedves utolso!ooo dehogynem! a ferfiak is fergek!de gondolj mar bele h sok nös pasi tart szeretöt mert a szeretö leszarja h csaladja van a ferfinek,ha lenne nöi tisztelet es mondjuk a nök azt mondanak h elhagyod a csaladod es lehet köztünk valami vagy bocsi akarmilyen izgato vagy szamomra nem akarok tönkretenni egy csaladot!!es ez a sok ri...c aki ocsmany mert lenne bennük is tartas h nem kefelek olyan ferfivel akinek parja van nem lenne ennyi megcsalas!ugyh a nökröl is megvan a velemyenyem.nefelj par ilyen keresztbe is tettem,most szanjak banjak h milyen butak voltak.a pasik is ocsmanyak neaggodj!roluk is megvan a velemenyem.de ha a nök allnanak maskepp dolgokhoz,ha a nönek több esze lenne mint a ferfinak!!könyörgöm nem lenne ilyen vilag!
2016. nov. 26. 09:08
Kapcsolódó kérdések: