Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez a megcsalás témakör miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a megcsalás témakör miért ilyen vonzó a válaszolók körében? Ez a legaktivabb témakör :-)

Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, nem vonzó, csak a megcsalás, sűrűbb, mint télen a hóesés.
2016. nov. 23. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szándékosan kerülöm az ilyen kérdéseket, mert nagyon fel tudom magam húzni a témán és elszomorít, hogy tényleg manapság már mindenki csal mindenkit.

És ahhoz hogy meg tudjam őrizni a bizalmam az életben, inkább nem olvasom ezeket.

2016. nov. 23. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert gyakori, létező probléma, amivel legtöbben már találkoztunk így vagy úgy, ha csak közvetve is... ergo mindenkinek van róla véleménye, mindenki hozzá tud szólni a témához, ki-ki a maga módján.
2016. nov. 23. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Legaktívabb és egyben legidegesítőbb témakör.

Én is úgy fel tudom magam húzni a megcsalásos kérdéseken,hogy az hihetetlen.

Elképesztő mennyi szemét ember van.

2016. nov. 23. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Igen eleg gyakori tema,de nem hiaba,mindenhol ez folyik.mindenki ismer ilyen embert aki csalja a parjat.Sajnos a mai vilag ezt követeli.A nök könnyüverüek,nekik nem szamit ha egy pasi fogalt.az egojuknak jot tesz.De azt mondom ezek a nök megerdemlik a sorsukat.belemasznak egy kapcsolatba harmadikkent mert egy facer ferfinek nem kellenek,de egy hazas kihulöben levö ferfit könnyebb elcsabitaniuk.A ferfiak meg ellennallnak v nem,altlaban nem de ha ez igy van akkor legalabb allna az asszony ele.ez meg a gyavasag jele.szanalmasak az emberek,mar ha valhol gond van nem megjavitjak hanem eldobjak egy kalandert vagy egy viszonyert!az a baj a legtöbb gyerek ezt erzi es latja a szülein.es ennek sok gyermek esik aldozatul h olyan szulökkel elnek akik nem tisztelik egymast,nem szeretik egymast.egy gyerek erzi ha baj van,erzi h a szulei milyenek egymassal es valamilyen szinten trauma nekik.sokan a gyerekek miatt nem vallnak el,de pont h el kene.
2016. nov. 24. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Oszinte leszek,en azert latogatom surubben,mert erintett vagyok,sajnos a temaban....es erdekel.

Akinek tudok,segitek tanacsaimmal,velemenyemmel.

De szomoruan latom itt is egymas bantasat,a trollkodast...

En ezen kivul meg az asztrologiat latogatom,de oda meg csak szinte trollok jonnek idetlenkedni....ami engem nem erdekel,pl a politika,oda nem megyek...

2016. nov. 24. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Na az ötös válaszadóka egyből azzal jön, hogy a nők könnyűvérűek.

De azt nem írja,hogy a férfiak meg nem nem tudnak uralkodni a farkukon feleség/barátnő mellett sem!

Azt miért nem említed, öregem?!

2016. nov. 24. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolso!ooo dehogynem! a ferfiak is fergek!de gondolj mar bele h sok nös pasi tart szeretöt mert a szeretö leszarja h csaladja van a ferfinek,ha lenne nöi tisztelet es mondjuk a nök azt mondanak h elhagyod a csaladod es lehet köztünk valami vagy bocsi akarmilyen izgato vagy szamomra nem akarok tönkretenni egy csaladot!!es ez a sok ri...c aki ocsmany mert lenne bennük is tartas h nem kefelek olyan ferfivel akinek parja van nem lenne ennyi megcsalas!ugyh a nökröl is megvan a velemyenyem.nefelj par ilyen keresztbe is tettem,most szanjak banjak h milyen butak voltak.a pasik is ocsmanyak neaggodj!roluk is megvan a velemenyem.de ha a nök allnanak maskepp dolgokhoz,ha a nönek több esze lenne mint a ferfinak!!könyörgöm nem lenne ilyen vilag!
2016. nov. 26. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!