Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belém szeretett egy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém szeretett egy barátom barátnője. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A következő a problémám: pár hónapja kezdtem el az egyetemet és összehaverkodtam egyik évfolyamtársammal (semmi komoly, csak néha megiszunk együtt egy-egy sört). Neki van egy barátnöje, akivel három éve együtt vannak egy amolyan "se veled, sem nélküled" kapcsolatban. Ez alatt az idö alatt, a fiú kétszer is megcsalta a barátnőjét; nagyon alá becsüli. Szeretik egymást meg minden, de tudtomra jutott hogy több a szenvedés mint az öröm a lány számára, de nem képes nemet mondani. Pár hete beszélgetünk szinte minden nap, és láthatóan nagyon bejövök neki. Folyton azt emlegeti hogy én vagyok a legkedvesebb és legőszíntébb fiú akit valaha is ismert, pedig én csak önmagamat adom, meg sem fordult a fejemben hogy flörtöljek. Holnap elvileg találkozunk kettesben a lánnyal és azt mondta a pasija nem fog tudni róla, meg valamit el kell mondania, de csak személyesen tudja.

Nagyon az az érzésem hogy szerelmet fog vallani. Nekem is bejön, de nem szeretném ha megcsalná a pasiját miattam, megverődni meg főként nem.

Ti mit tennétek a helyemben?

2016. nov. 19. 23:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
10# nem barát, csak haver. Aki semmivel nem különb mint a csaj. De én is passzolnám. Ha olyan szar lenne a kapcsolat akkor már szakított volna.
2016. nov. 21. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Azon de könnyen túltette magát pár válaszoló, hogy a csávó már kétszer megcsalta a "ribi" barátnőjét.

Egyik se jobb mint a másik, de ez a kettős mérce...

2016. nov. 21. 16:42
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Végül tényleg szerelmet vallott és elkezdtünk randizni. Az a pár nap igazán mennyei volt. Már azon gondolkozott hogy hogyan szakítson vele, amikor a barátja rájött, és kb. meg akart veretni a haverjaival. Hogy ez ne történjen meg vissza ment hozzá és megegyeztünk hogy ezt félretesszük és majd valamikor jobb körülmények közt megpróbáljuk újra.

2016. nov. 26. 11:48
 14/17 anonim ***** válasza:
de azért sikerült lefeküdni vele?
2016. nov. 26. 13:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem, de nem az volt a cél.
2016. nov. 26. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Jézusom...
2017. jan. 13. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Puhapocs
2017. jún. 27. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!