Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még minid szeretem a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még minid szeretem a volt pasimat. De neki most barátnöje van. És én irtam neki az iwiwen egy levelet és mondta neki hogy ha szeretett is valaha akkor visza ir visza irt szerintetek ez jelent valamit? Lehetünk mi megint együtt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen jelent. Azt, hogy szeretett valaha
2010. márc. 30. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy "kicsikartál" egy válasz levelet?

Nem, nem jelent semmit. És azt sem, hogy lehettek még együtt.

2010. márc. 30. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Noss!

Igazuk van az előttem szólóknak ez semmit nem jelent! Ezen nem szabad meghatódni!

2010. márc. 30. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki miatt lett múlt idő a srác? Miattad, vagy miatta?

Ha miattad, akkor azt tudom mondani, hogy felesleges játszanod az érzelmeivel. A végleges szakítást ezért kell átgondolni, ezért kell előtte egy egyszerű szünetet kérni.

Ha meg miatta, akkor nem tudom mit vársz. Az ember nem azért hagyja el a másikat, mert együtt akar vele maradni...

Összegezve: Bármelyik eset is álljon fenn, ha tényleg szereted, akkor nem rondítasz bele a jelenlegi kapcsolatába.

Emellett javaslom, hogy olvasd el a levelét és értelmezd. Az több biztos válasszal fog szolgálni, mint az, hogy rád írt. Az hogy visszaírt, jelentheti egyszerűen azt is , hogy néz annyiba téged, hogy ne hagyjon válasz nélkül. Nem következik belőle az, hogy még mindig szeret.

2010. márc. 30. 17:25
 5/7 StephanieXx ***** válasza:
76%

Remélem nem az én barátomnak írtál,mert ő is kapott múlt héten egy levelet...

VÉGE lett a kapcsolatotoknak,mindegy miért...

Van barátnője,mit akarsz Tőle?Keress mást!

Ha tudod,hogy barátnője van,akkor NEM szép dolog,belemászni a kapcsoltába,ha felkavarod az érzéseit..akkor vége lehet a kapcsolatábak,és egy másik ember fog szenvedni MIATTAD.

A fiú nem szeret,ha szeretne,akkor jelzett volna feléd valamilyen formában.

Biztos nehéz Neked,,de ne alázkodj meg ennél jobban,lépj tovább:)

Hajrá

19L

2010. márc. 30. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Te irtad ezt h, "szerettet valaha"

És vissza irt. igen szerettet valaha..régen..

Szőke vagy ?

2010. márc. 30. 19:43
 7/7 A kérdező kommentje:

nem vagyok szöke

és nem irta hogy szeretett én irtam neki hogyha szerett akor visza ir és visza irt

am meg vörös vagyok

2010. márc. 30. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!