Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Az a helyzet,hogy a férjem viselkedése nagyon megváltozott egy pár hónapja.Kötekszik,kritizál beszólogat
de mindezt szépen udvariasan.Ráadásul azt hiszi hogy én is neki teszem a megjegyzéseket ha mondok a fiunknak valami.
Múltkor nagy nehezen elcsaltam magammal a tescoba
vásárolni,de mindig átmegy másik osztályra nincs mellettem.Vagy addig ő bemegy az obiba.
Ráadásul folyamatosan azt ismételgeti,hogy neki első a család.De ne foglalkozzak a szomszéd asszonnyal mert meg van bolondulva és a fia se beszél vele(a fiával együtt dolgoznak).Utána meg elszólja magát hogy a kollegája folyton telefonál az anyjával.
Netet nem használ,régi telefonja van amit mindig kirak az asztalra.
6+8 vagyok:
Ha már itt tartunk, hogy próbálja letagadni, hogy te vettél neki, nem is volt stb. Az már megint más dolog. Próbál irányítani, befolyásolni, folyamatosan rombolja az önértékelésed. Ez nem normális dolog. Valószínüleg az a célja vele, hogyha akarnád se tudd elhagyni, hogy annyira leértékeld magad önbizalomügyileg, hogy azt gondold, senkinek nem kellenél.
Vigyázz vele, ez nem nagyon nem normális jelenség! :(
Úgy gondolom a 6-8-asnak lesz igaza.Önbizalmam egyenlő lett a nullával.Most a pénzzel zsarol.Ideköltöztünk egy pár éve,és most Ő nagyon jól keres,azt mondta maradjak inkább itthon.De most a legutobbi balhé után nem ad pénzt.
Utolsó ,pont ellenklezőleg van,Ő mond rólam mindenfélét az ismerőseinek barátainak rólam.Ja és nyiltan röhögnek rajtam pl hogy én nem vezetek le egy seggel mondjuk 500 km-t,meg ilyeneken.Olyanokkal akinek nincs is jogsija.
Úristen most kezdek rájönni mekkora naiv vagyok.
20 év után...
Ez így van.De senki sem mondaná meg róla.
Rengeteg barátja ,ismerősei főnőke mind szeretik.
Na most újra kezdhetek mindent.
10-es: inkàbb nem részletezem, mekkora s mi vagy.
Kérdezo: tobbnyire jo vàlaszokat kaptàl, szurd le beloluk a lényeget. Surgosen a végére kell jàrni ennek. Erzésem szerint ki akar késziteni. Vagy teljesen az ellenorzése alà vonni, vagy kikényszeriteni, hogy elvàlj tole, de ùgy, hogy utàna elmondhassa, Veled volt a baj. Sajnos ismeros a forgatokonyv, tapasztaltam hasonlot. Kitartàst, bolcsességet!
A 10#-est úgy nyakon vágnám. :) Nem kopna el az öklöm.
Kérdező! Dobd ki ezt a "férfit". Sajnálom,hogy 20 év kellett,hogy rájöjj arra milyen szemét.
Köszönöm a válaszokat!
Hát ha ilyen manipulátor ahogy írod,azt tudatosan hogy a francba tudja tenni.Ennyi ideig?Én ennél sokkal "egyszerűbb" vagyok.Amit gondolok kimondom ha lehet,és nem sértő,Nem szeretek affektálni, rafináltkodni.
De valószinű ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!