Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy a férjem viselkedése nagyon megváltozott egy pár hónapja.Kötekszik,kritizál beszólogat

de mindezt szépen udvariasan.Ráadásul azt hiszi hogy én is neki teszem a megjegyzéseket ha mondok a fiunknak valami.

Múltkor nagy nehezen elcsaltam magammal a tescoba

vásárolni,de mindig átmegy másik osztályra nincs mellettem.Vagy addig ő bemegy az obiba.

Ráadásul folyamatosan azt ismételgeti,hogy neki első a család.De ne foglalkozzak a szomszéd asszonnyal mert meg van bolondulva és a fia se beszél vele(a fiával együtt dolgoznak).Utána meg elszólja magát hogy a kollegája folyton telefonál az anyjával.

Netet nem használ,régi telefonja van amit mindig kirak az asztalra.

2016. nov. 17. 07:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

6+8 vagyok:

Ha már itt tartunk, hogy próbálja letagadni, hogy te vettél neki, nem is volt stb. Az már megint más dolog. Próbál irányítani, befolyásolni, folyamatosan rombolja az önértékelésed. Ez nem normális dolog. Valószínüleg az a célja vele, hogyha akarnád se tudd elhagyni, hogy annyira leértékeld magad önbizalomügyileg, hogy azt gondold, senkinek nem kellenél.

Vigyázz vele, ez nem nagyon nem normális jelenség! :(

2016. nov. 17. 10:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Biztos van ennek kivalto oka.Nem biztos h van vkije.Lehet hogy lett volna alkalma egy nöhöz vagyis ö akart volna valamit.A nö nem akart amiatt h hazas v gyereke van,es rad merges.ha hiszed ha nem több palivsl talalkoztam mar akik azt mondtak az asszony miatt nem tudnak nöt keresni.vannak meg normalis nök is akik ha nem ronditanak bele egy kapcsolatba.lehet teged hibaztat magaba ,vagy esetlrg nem lehet az h mondtal vkinek valamit???esetleg rola?amit visszahallott?vagy esetleg beteg es emiatt ingerült de nektek nem akarja emondani.anyum is beteg amit velog titkolt.ö is mas lett!ingerlekeny nem ugy fogja fel a dolgokat ahogy eddig.okolja az eletet h miert pont ö.ha a ferjed nem valtozik hagyd nyugiba,ne faggasd ne veszekedj.ne foglalkozz vele annyit,igy is ugyis szar a kapcsolat es igy elöbb utobb vki kilep.de talan ha hagyod megkön az esze h milyen.h elveszithet,probalj önallo neki.menj a varosba egyedül,mutasd meg neki h felnött nö vagy nem bolond,mutasd meg mit veszithet ha nem valtozik.sztem lelki eredetü dologrol van dzo nala.
2016. nov. 17. 11:23
 13/20 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom a 6-8-asnak lesz igaza.Önbizalmam egyenlő lett a nullával.Most a pénzzel zsarol.Ideköltöztünk egy pár éve,és most Ő nagyon jól keres,azt mondta maradjak inkább itthon.De most a legutobbi balhé után nem ad pénzt.

Utolsó ,pont ellenklezőleg van,Ő mond rólam mindenfélét az ismerőseinek barátainak rólam.Ja és nyiltan röhögnek rajtam pl hogy én nem vezetek le egy seggel mondjuk 500 km-t,meg ilyeneken.Olyanokkal akinek nincs is jogsija.

Úristen most kezdek rájönni mekkora naiv vagyok.

20 év után...

2016. nov. 17. 11:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
ne hagyd magad!!!!ez nem normalis!!!hagyd el amint tudod!vicc ez a pali!!!
2016. nov. 17. 12:49
 15/20 A kérdező kommentje:

Ez így van.De senki sem mondaná meg róla.

Rengeteg barátja ,ismerősei főnőke mind szeretik.

Na most újra kezdhetek mindent.

2016. nov. 17. 13:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
biztos nehez lesz,de nem lesz semmi baj.jobb egyedül mint egy ilyen ferfival sztem.(ez nem elet)!!!es az idö majd hoz neked valakit aki mindennel jobban fog szeretni.probalj uj lappal kezdeni mindent!mar csak a gyerek miatt is.a gyerekre is kihat a kapcsolatotok,ha igy maradtok a gyermek ha felnö idegroncd lesz( egy gyerek mindent megerez es hat ra).csak legyel boldog :) mas nem szamit
2016. nov. 17. 13:45
 17/20 anonim ***** válasza:

10-es: inkàbb nem részletezem, mekkora s mi vagy.

Kérdezo: tobbnyire jo vàlaszokat kaptàl, szurd le beloluk a lényeget. Surgosen a végére kell jàrni ennek. Erzésem szerint ki akar késziteni. Vagy teljesen az ellenorzése alà vonni, vagy kikényszeriteni, hogy elvàlj tole, de ùgy, hogy utàna elmondhassa, Veled volt a baj. Sajnos ismeros a forgatokonyv, tapasztaltam hasonlot. Kitartàst, bolcsességet!

2016. nov. 17. 16:51
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

A 10#-est úgy nyakon vágnám. :) Nem kopna el az öklöm.

Kérdező! Dobd ki ezt a "férfit". Sajnálom,hogy 20 év kellett,hogy rájöjj arra milyen szemét.

2016. nov. 17. 18:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Sztem nem tisztel mint nőt feleséget eddig visszàbb vett kedvesebb volt ez a tipikus lassú víz partot mos férfi akàr évekig képes elnyomni a valódi énjét visszàbb vesz aztàn egyszer csak kinyilik a csipàja nem feltétlenül csal neg bàr az ellenőrizgetés nekem gyanús mert az a férfi fêltékeny a pàrjàra aki simân megcsalta gondolkodày nélkül mert tudja hogy ha kiderülne hogy félre kúrt akkor tudja hogy te megteheted mert ô megérdemli hogy vissza add neki !
2016. nov. 17. 23:56
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát ha ilyen manipulátor ahogy írod,azt tudatosan hogy a francba tudja tenni.Ennyi ideig?Én ennél sokkal "egyszerűbb" vagyok.Amit gondolok kimondom ha lehet,és nem sértő,Nem szeretek affektálni, rafináltkodni.

De valószinű ez a gond.

2016. nov. 18. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!