Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen. A "megérzés" alatt viszont nem a hatodik érzéket értem, hanem feltűnik a partner megváltozott viselkedése. Akkor is így van, ha jó színész, valami apró, halvány jele szinte mindig van.
2016. okt. 10. 12:13
2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm #1:(
Furcsa valahogy a párom.
Soha nincs olyan, hogy bent kell maradni éjszakára.Tegnapelőtt volt.Állítólag kizárt, hogy reggel 6-ig végezzenek.Éjjel 2-kor mégis hazaért.
Polírozni volt a kocsi, úgy volt, hogy csak busszal tud hazajönni.Erre 3/4 10-kor már itt virított, hazahozta valaki.
Ma pihenős lenne.Erre bement ma reggel, de ezt mondta korábban, hogy lehet túlórázni.
2016. okt. 10. 12:21
3/31 A kérdező kommentje:
Eddig mindig írogattunk viberen, mostanában sosem elérhető.
2016. okt. 10. 12:23
4/31 anonim válasza:
Én még nem éreztem meg soha. Mostani páromnál viszont van egy fura érzésem és nem tudom eldönteni, hogy ez megérzés-e, vagy csak a félelem hogy megint megcsalnak :(
2016. okt. 10. 12:24
5/31 A kérdező kommentje:
#4 Engem még nem csaltak meg, de nem is éreztem olyat soha, mint most.
Sajnálom a szitud, de nem biztos, hogy jelenlegi párod is megcsalna.
2016. okt. 10. 12:26
6/31 anonim válasza:
A válaszod olvasva, nem 100%, hogy megcsal, az én párom is csinált ilyet, anyósomnál szokott munkákat vállalni őpluszban és mindig mutatja, mit csinált a kertben (magától, nem szekírozom). Igaz, ettől függetlenül még megcsalhat...
2016. okt. 10. 12:26
7/31 anonim válasza:
Én mindig megérzem. Utoljára mikor megcsaltak még aznap észrevettem a viselkedésén. Figyelj az apró jelekre, de ne beszéld be magadnak hogy biztos megcsal! És ne mutasd ki neki hogy gyanakszol.
2016. okt. 10. 12:27
8/31 anonim válasza:
Hát igen, ez így azért más ha nincs benned a félsz! így csak tisztább az érzés :/
2016. okt. 10. 12:28
9/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm #6.
Csak ő valamikor fűvel-fával csalta a feleségét, még a szeretőit is.
Akkor mellettem miért maradna meg?
Nagyon jó a szexuális életünk is, és 1 év alatt nem volt ilyen megérzésem, mint az elmúlt 2 hónapban egyfolytában.
2016. okt. 10. 12:30
10/31 anonim válasza:
#9 ja hogy hajlamos rá! :D hát akkor nem is értem hogy mi a kérdés. Csak idő kérdése hogy megcsaljon. Én csak azt nem értem hogy kivel. Miért van ennyi ostoba nő?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!