Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet érezni, ha megcsal a férfi?
Felnőtt nők válasza érdekel elsősorban.
32/N
#20 ez a baj, hogy én is így érzem.De sosem vonul el a telefonjával például, egyszerűen nem tudom.Most mindjárt hazaér, már a kaput is kinyitottam.
Nem tudom mit gondoljak, teljesen tanácstalan vagyok.
Le a kalappal elotte,h 58 eves fejjel meg van ereje,egy 32 evessel is elbirni.Masnak ebben a korban mar boven metevedesi es prosztatagondjai vannak.Ebben a korosztalybolsokan meghalnak...
Ne mondd hogy nem szamit a korkulonbseg,teged lehet h nem zavar,de o mar nagyapakorban van,te meg szulokepes korban...Ket teljesen mas generacio...
Ha tudtad amugy ,h ilyen valahol bennevolt a pakliban,h teged is megcsal,igaz a kapuzarasin mar tul kene h legyen...
Meg toled is fiatalabbat akarna? Ilyen jo pasi???:)
Azért szomorú,hogy 31 évesen annyira neki vagy keseredve és annyira kilátástalan az életed,hogy egy 58éves fickóval álltál össze!
És most azon görcsölcs,hogy megcsal-e?? Hát,nem lehet sok önbizalmad!
31 évesen nincs munkád,hogy van időd otthon ülve szétizzadni magad a hülyeségeiden?
" A kérdező kommentje:
Nem tartom magam ostobának"
Hahaha,te lehet nem... :-D
Azert az sokkal ritkabb,mikor a no idosebb ennyivel....es ha van is nem tart sokaig,es erdekbol van...hacsak nem valami komplexusuk van...
Ott meg ugy van elkonyvelve,higy a fiatal srac kitartottja az idosebb nonek...ott is megvan a velemeny roluk,nemcsak az adott sziturol...
Szülőképes korban...Igen, de már van gyerekem,többet nem akarok.
Összeálltam egy 58 évessel...
Nem volt a homkokára írva a kora, egyébként is mindig sokkal idősebb partnereim voltak.
Lehet, hogy én képzelgek csak, mivel annyira jó vele, és nem akarom elveszíteni.
Merevedési gondok, prosztataproblémák...
Köszönjük, ezek nincsenek jelen.
Igen, jó pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!