Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Az a helyzet,hogy a férjem viselkedése nagyon megváltozott egy pár hónapja.Kötekszik,kritizál beszólogat
de mindezt szépen udvariasan.Ráadásul azt hiszi hogy én is neki teszem a megjegyzéseket ha mondok a fiunknak valami.
Múltkor nagy nehezen elcsaltam magammal a tescoba
vásárolni,de mindig átmegy másik osztályra nincs mellettem.Vagy addig ő bemegy az obiba.
Ráadásul folyamatosan azt ismételgeti,hogy neki első a család.De ne foglalkozzak a szomszéd asszonnyal mert meg van bolondulva és a fia se beszél vele(a fiával együtt dolgoznak).Utána meg elszólja magát hogy a kollegája folyton telefonál az anyjával.
Netet nem használ,régi telefonja van amit mindig kirak az asztalra.
Megbeszélni nem tudok vele semmi ilyen dolgot mert egyből támad,hogy bolond vagyok mint az anyám,és kezeltessem magam.Mindig ez a vége.
Csak beképzelem ezt a dolgot?
Hogyan lehet udvariasan beszólni? "Cseszd meg magad, Margit... légyszíves!".
A második bekezdésben pedig sajnos nem véltem felfedezni összetartozó szöveg elemeket. Volt ott család, szomszéd asszony meg kolléga is, de hogy nekik mi közük egymáshoz, a megcsaláshoz (ami az OBI-ba menésből indul ki) meg a férjedhez, az nem derült ki, sajnos.
Bocsánat tényleg eléggé összevissza írtam.
A szomszédasszony fiával dolgoznak együtt ,kollegák.
Ha nagy ritkán eljön velem a tescoba ,akkor lelép mellőlem
vagy átmegy az obiba vagy egy másik osztályra.
Korábban ilyen nem volt.
Nem tudom van e hozzá köze,de elkezdett engem ellenőrizgetni is.
"Megbeszélni nem tudok vele semmi ilyen dolgot mert egyből támad,hogy bolond vagyok mint az anyám,és kezeltessem magam.Mindig ez a vége. "
A hiba itt kezdődik. Ha kb. szó szerint elhangzik, amiket írtál, akkor mélyebbre kell ásni. Ahol komolyabb problémák nincsenek, ott nem mondja egyik a másiknak ezeket.
Történt valami pár hónapja? Kiakadtál valamin és összevesztetek? Volt valami eset, amiből vita lett és nem tisztáztátok a dolgokat konkrétan?
Lehet, hogy valami sérelem és ebből adódóan nem rendezett konfliktus áll a háttérben.
Igen,szó szerint így hangzik el minden vita vége.
Semmi sem történt köztünk pár hónapja ami erre okot adott volna.
Ez van már évek óta,csak olyan ritkán volt ,hogy nem foglalkoztam vele.
Én hülye!
Most rakom el a száraz ruhákat és alig van vagy 6 alsógatyája.Most vettem neki egy csomót és csak egy új van meg.
Ez mi?
Kidobálja?
6-os vagyok.
Kérdezz rá nyíltan. Kérdezd meg, hogy miért dobálja ki a gatyákat? Mi a baj? Pénzügyileg nem stimmel valami, vagy zavarja, hogy nem ő veszi meg magának zeket a holmikat?
Kérdezd meg, hogy mi történt vele? Hogy érzi magát a kapcsolatban, hogy érez irántad, a házasságoktban hogy érzi magát?
Valami sérelem van benne? Biztosítsd hogy bármit elmondhat neked, beszéljetek.
Ha továbbra is ezekkel hárít, amit irtál, akkor én a te helyedben ezt mondanám neki:
Ez már a sokadik alkalom, hogy ilyesmit vágsz a fejemhez és nem esik jól! Semmi okod nincs arra, hogy így beszélj mert én sem beszélek így a te anyádról és veled sem beszélek így. Beszélj velem normálisan.
Ha nem mondod el mi a baj, honnan tudnám megfejetni, hogyan javíthatnék, javíthatnánk rajta?
Vagy te nem akarsz javítani semmin? Neked ez így jó? Mert szerintem ez így nem normális, ahogy most van.
Szóval: vagy leülünk beszélni és őszinték leszünk vagy pedig mindenki menjen a maga útjára, mert én ettől többet érdemlek, minthogy valaki hozzámvagdosson ilyen pofátlan megjegyzést, hogy nem vagyok normális meg ilyesmi.
Ha kb egy ilyen szövegre sem változtat, szerintem onnatól csak rajtad áll, hogy meddig nyelsz tovább.
Köszönöm hogy válaszoltál.
Próbálkoztam már hasonló szöveggel,az lett a vége,hogy én úgysem tudok változni bolond vagyok stb stb...
Az alsógatyákat simán letagadná,ha nyíltan rákérdeznék.
Hogy én nem is vettem annyit ,biztos rosszul emlékszem.
Lehet hogy paranoiás vagyok,de azt gondolom van valakije.
Kínosan ügyel minden olyan dologra amiből ez kiderülhet.
És akkor mi van ha megcsal? Elkopik neki?
Megmossa aztán olyan mintha új lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!