Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 éve már hogy együtt vagyunk , és kb 9 hónapja együtt is lakunk... aztán most kiderült véletlenül, hogy fél éve megcsalt az exével, és hogy az első fél évben csak kihasznált! de állitólag mikor megcsalt az exével, akkor jött rá hogy én kellek neki nem pedig az a ri*anc! nagyon fáj, mivel mindig esküdött és igérte hogy ő nem fog, és hogy biztos nem az exével, meg hülye vagyok hogy féltékenykedek mert semmi értelme nincs merthogy én mindent megadok neki stb , mondjuk ez igaz.. de mégis megtette mikor én mindig jó voltam hozzá, soha nem bántottam meg! és most 4 napig haragba voltunk egyfolytába ittam sirtam buliztam ! aztán megbocsájtottam most neki, mert visszakönyörögte magát azzal hogy ő nagyon megbánta , és mindennap eszébe volt hogy elmondja de félt hogy elveszit, és az exe femyegette őt hogy elmondja nekem mert vissza akarta szerezni magának! de a barátom már nem akart visszamenni hozzá és engem választott. és hiába megbeszéltük, és megis bocsájtottam neki, még mindig kurv*ra fáj és félek is mi lesz tovább. de látom és érzem is hogy szeret, de persze elvárom tőle hogy bizonyitson hogy tényleg engem akar és hogy mennyire szeret... plusz az is idegesit hogy nagyon befojásol. olyan szinten hogy mikor kiderült ez az egész , nem kellett neki semmit mondania belül már megbocsájtottam neki!!! de félek. ti mit tennétek????2016. nov. 5. 14:17
11/13 anonim válasza:
Csak arra figyelj oda hogy van a pasiknak az a szép aranyos nézésük ez ne tévesszen meg!Ami mögötte van az az hogy hogyan tud az àgyba csalni miutàn megvolt utàna megint fêlre kacsingat !
12/13 anonim válasza:
te kis ribi, te is megcsaltad, gratulálok, összeilletek :D
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi . Ez kedves volt :D de mar minden rendeződött .. Most en hordom a nadrágot mar nem tud befolyásolni. Inkább en őt. És folyton a seggembe ül nem járkál sehova :D
2016. nov. 16. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!