Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 éve már hogy együtt vagyunk , és kb 9 hónapja együtt is lakunk... aztán most kiderült véletlenül, hogy fél éve megcsalt az exével, és hogy az első fél évben csak kihasznált! de állitólag mikor megcsalt az exével, akkor jött rá hogy én kellek neki nem pedig az a ri*anc! nagyon fáj, mivel mindig esküdött és igérte hogy ő nem fog, és hogy biztos nem az exével, meg hülye vagyok hogy féltékenykedek mert semmi értelme nincs merthogy én mindent megadok neki stb , mondjuk ez igaz.. de mégis megtette mikor én mindig jó voltam hozzá, soha nem bántottam meg! és most 4 napig haragba voltunk egyfolytába ittam sirtam buliztam ! aztán megbocsájtottam most neki, mert visszakönyörögte magát azzal hogy ő nagyon megbánta , és mindennap eszébe volt hogy elmondja de félt hogy elveszit, és az exe femyegette őt hogy elmondja nekem mert vissza akarta szerezni magának! de a barátom már nem akart visszamenni hozzá és engem választott. és hiába megbeszéltük, és megis bocsájtottam neki, még mindig kurv*ra fáj és félek is mi lesz tovább. de látom és érzem is hogy szeret, de persze elvárom tőle hogy bizonyitson hogy tényleg engem akar és hogy mennyire szeret... plusz az is idegesit hogy nagyon befojásol. olyan szinten hogy mikor kiderült ez az egész , nem kellett neki semmit mondania belül már megbocsájtottam neki!!! de félek. ti mit tennétek????

2016. nov. 5. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdés hogy kidobnám mint macskát sz..ni :-)
2016. nov. 5. 14:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat, nem lennek olyan idiota, hogy ilyen kapcsolatban alazzam magam.
2016. nov. 5. 14:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én reptetném! Javaslom te is tedd ezt.
2016. nov. 5. 14:55
 4/13 A kérdező kommentje:
de rohadtul szeretem , és már meg is bocsájtottam neki... gondoltam adok neki még egy esélyt ugyse történt még velem ilyen , és kiváncsi vagyok hogy fogja bizonyitani hogy szeret és hogy mit fog megtenni értem. jobban szeretek tanuli a saját hibámból, azért csinálom, mert ha nem bocsátottm volna meg neki megbántam volna , mert érdekel mi lesz tovább, de ha megint pofára esek , akkor igy jártam , megtanulom majd hogy máskor mit kell tenni .. 19/L.
2016. nov. 5. 15:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Visszaküldeném az exéhez! Elég volt, hogy egyszer megalázott, többet nem kérnék belőle!
2016. nov. 5. 17:40
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
A ferfiak nem ertem mit panaszkodnak... a legtobb no egyszeruen annyira buta, hogy azt csinalnak veluk, amit csak akarnak :'D.
2016. nov. 5. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz ennyire buta,hogy megbocsátasz neki! Te is írtad,hogy fél évig kihasznált. Lehet,hogy most is csak tagadja.
2016. nov. 5. 19:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Ma megint meg volt a veszekedés amiatt, mondtam neki ha nem bizonyit akkor nincs értelme folytatni mert elvárom hogy bizonyitson. de ő avval jön hogy megbánta és nagyon sajnálja, több ilyen nem lesz, ő megigéri hogy többet nem fogok benne csalódni stb .... megvárom mit fog értem tenni vagy mit fog bizonyitani de ha semmit akkor nem fogom folytatni.... nem tudom .... na. bizonytalan vagyok, és félek is mert nagyon szeretem... azért még várok hogy mi lesz tovább. tudom hogy hülyeség volt megbocsájtani de ugy gondolom mindenki megérdemel egy második esélyt. plusz azért is kapott egy második esélyt mert az utóbbi időben mutatta hogy mennyire szeret és nem járkált el sehova csak velem foglalkozott. legfőképp ezért is bocsájtottam meg neki, és elhiszem hogy félt elmondani, mert mikor csak két hónaposak voltunk smároltam az exemmel és én is féltem elmondani ert féltem hogy elveszitem de aztán kiszedte belőlem nehezn. na meglátom hogy tovább. ha küzdeni fog hogy visszaszerezze a bizalmam és ha bebizonyitsa hogy tényleg annyira szeret mint ahogy mondja akkor rendben lesz minden .
2016. nov. 5. 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki most megtette, mit fog tenni 10-20 ėv utån.Az első 2-3 ėvben långolni kellene.

Dobd ki!

2016. nov. 5. 20:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani. De nagyon nehéz. Állítólag ő megbánta. De inkább ez fáj a legjobban hogy az a fel ev semmit nem jelentett. Vagyis csak az ő számára.
2016. nov. 6. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!