Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintem nem ezt érdemeltem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem nem ezt érdemeltem. Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen? Ennyit értem neki?!

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt párommal. Eddig azt hittem minden tökéletes köztünk. Szexuális téren is nagy az egyetértés. Kivéve egy vágyát "nem akartam és nem tudtam" teljesíteni. Ez pedig az,hogy hármasban csináljuk.

Milliószor átbeszéltük,milliószor mondtam neki,hogy mindenre nyitott vagyok kivéve erre. Enyhe biszex hajlamom sincs és,hogy őszinte legyek...nem tudnám elviselni,hogy a párom előttem más nőhöz ÚGY ér hozzá.

Tegnapelőtt bevallotta,hogy megcsalt engem 2 nővel! Nagyon ki akarta próbálni és adódott egy lehetőség és "nem hagyhatta ki".Könyörög,hogy bocsássak meg neki.

Most itthon vagyok a szüleimnél. Nem tudom mit tegyek?!

Folyamatosan hívogat, SMS-t küld.

Nagyon haragszom rá,ezzel olyan szinten megalázott,hogy hihetetlen! 2 hülye lotyóval! Szerintem nem ezt érdemeltem.

Ti mit tennétek a helyemben?

22/L 30/F

2016. nov. 2. 15:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
47%
Vagy egy fiú összejön egy csajjal aki fél óra ismeretség után lesz.opja a mosdóba, aztán később megcsalja. Akkor meg vagyunk lepődve? Olyankor nem a csávó a hülye?
2016. nov. 3. 16:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Koztem es a parom kozott is pont 8 ev van, de ha ilyet tett volna ugy megvernem hogy kettetorne...amugy nem biztos, teljesen kesz lennek miatta. Dobd ki mielott el nem kabit valami hu-lye csopogos szoveggel.

Remeljuk leszarad a f-sza a ket ro-hadvany utan. Azok is annyit ernek mint egy jo nagy turha, ha mar igy b-ssza oket egy ferfi mint ket rongyot, jo megalazo. Es meg haza mert menni a ket retke-dèk pi-csaja utan hozzad? Sotet allat. Mint mar mondtam: rohadjon le a f-sza az ocskasagok utan.

Talalsz jobbat egy feregnel, elhiheted. Minel elobb kirakod, annal jobb.

20/L :)

2016. nov. 3. 17:16
 23/24 A kérdező kommentje:

"Vagy egy fiú összejön egy csajjal aki fél óra ismeretség után lesz.opja a mosdóba, aztán később megcsalja. Akkor meg vagyunk lepődve? Olyankor nem a csávó a hülye?"

Ez hülye példa. Már bocs. Nem gondoltam volna,hogy erre képes. Tudtam,hogy nagyon akarja de,hogy erre vetemedik...

És eszem ágában sincs visszafogadni mostmár egészen biztos vagyok benne. Ezt a megaláztatást nem tudom tolerálni.

Köszönöm a válaszokat. Igazatok van. Ennél csak jobbat kaphatok.

2016. nov. 3. 17:42
 24/24 anonim ***** válasza:
82%
Már ha ezt nem tudod megbocsájtani, úgy érzed, akkor ezzel szerintem megölte ő a kapcsolatot. Mert folyamatosan amikor meglátod, meg amikor olyan helyzetbe kerülhetnétek vele, akkor lehet, hogy mindig eszedbe jutna, hogy de ő megcsalt, és akkor folyamatosan azon kattogna az agyad , és gyötrődnél mellette folyamatosan. Nem akarsz magadnak gyötrődést. Neki jó volt mással, akkor neked is jó lesz mással. Mert akkor énszerintem nem egy hűséges típus, és ő olyan fajta, hogy talán nem tudná egyvalakivel, egyvalaki mellett lekötni magát, őt esetleg mindig hajtaná a ,,kalandvágy", hogy milyen lehet mással is, vagy másokkal, és akkor ővele nem lehet szerintem olyan párkapcsolatot, amire te vágysz. Szerintem ő ezt nem tudná megadni, neki szerintem kellene az a nyitottság, márhogy nyitott párkapcsolat, és nem tudna csak simán egyvalaki mellett megállapodni. Mert ő nem az a fajta , nem az a típus, hát ő ilyen. Mert ha adódik egy újabb lehetőség, egy újabb alkalom ilyet kipróbálni, szerintem ő simán belemegy, szóval talán ő nem értékel egy PÁRkapcsolatot, amiben ketten vannak annyira, mint amennyire te. És talán lehet, hogy nem is vagy neki ennyire fontos. Meg hogyha ő ilyen kicsapongós fajta, akkor ne hitegessen szerintem senkit azzal, hogy csak ő van neki, hanem nyílt lapokkal játsszon, és mondja meg, hogy konkrétan ő nem akar olyan klasszikus jellegű párkapcsolatot, mert ő azt esetleg nem bírná ki, hogy csak ketten, és semmi változatosság, neki mindig kell az a megújulás, hogy felfrissítve legyen ilyen módon a szexuális élete, szóval szeretheted őt, de szerintem ő nem az a fajta, aki olyan jellegű kapcsolatban huzamosabb ideig meg tudna maradni, amilyenre te vágsz. És ilyen téren szerintem ti nem nagyon illetek össze, mert ilyen szinten nem fedik egymást az igényeitek, szóval én a te helyedben szakítanék, és majd ő is lesz mással. És nagyon fontos, hogy megszokás miatt szerintem ne maradjunk a másikkal.
2016. nov. 3. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!