Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintem nem ezt érdemeltem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem nem ezt érdemeltem. Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen? Ennyit értem neki?!

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt párommal. Eddig azt hittem minden tökéletes köztünk. Szexuális téren is nagy az egyetértés. Kivéve egy vágyát "nem akartam és nem tudtam" teljesíteni. Ez pedig az,hogy hármasban csináljuk.

Milliószor átbeszéltük,milliószor mondtam neki,hogy mindenre nyitott vagyok kivéve erre. Enyhe biszex hajlamom sincs és,hogy őszinte legyek...nem tudnám elviselni,hogy a párom előttem más nőhöz ÚGY ér hozzá.

Tegnapelőtt bevallotta,hogy megcsalt engem 2 nővel! Nagyon ki akarta próbálni és adódott egy lehetőség és "nem hagyhatta ki".Könyörög,hogy bocsássak meg neki.

Most itthon vagyok a szüleimnél. Nem tudom mit tegyek?!

Folyamatosan hívogat, SMS-t küld.

Nagyon haragszom rá,ezzel olyan szinten megalázott,hogy hihetetlen! 2 hülye lotyóval! Szerintem nem ezt érdemeltem.

Ti mit tennétek a helyemben?

22/L 30/F

2016. nov. 2. 15:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

ezt a faszit a farka vezeti, az ösztönei.

hihetetlen, h. a szex miatt elárult, megalázott.

élveteg, önző, hedonista, egocentrikus, szemétláda.

lapátot alá!

csak jobbat érdemelsz!

2016. nov. 2. 17:49
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem el, hogy ilyen emberek egyaltalan leteznek... ez nagyon gusztustalan. Nagyon sajnalom, ezt senki sem erdemelte volna meg!

Szerintem en megoltem volna egyebkent C: elismeresem, hogy te nem tetted.

Mar elottem mindent leirtak amit gondolok, kiveve: mar csak azert sem maradnek vele, mert a fene se tudja mit kaphatok el tole azutan a ketto ribi utan.

2016. nov. 2. 18:48
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

A korrekt az lett volna, ha előre közli, hogy neki ez annyira fontos, hogy nem tud lemondani róla. Utána pedig a kérdezőnek lett volna lehetősége eldönteni, hogy megfelel neki ez a szitu, vagy sem.

Így azonban marad megcsalás, mindenfajta korrektség nélkül.

Olyan meg nincs, hogy "nem hagyhatja ki". Egyszer egy neves pszichológus mondta, hogy az emelte ki az embert az állatvilágból, hogy képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Velem is előfordult már, hogy megkívántam a szomszéd asztalnál ülő kajáját, mégis erőt vettem magamon, és nem ettem bele...

Ha a barátod felvállaltan megrekedt egy csimpánz szintjén, az az ő dolga. De te nem vagy köteles ezt tolerálni.

2016. nov. 2. 18:56
 14/24 anonim ***** válasza:
92%

Mit tennék?

Fognék egy finom doboz fagyit megenném, a cuccaim fiú ismerősökkel elhoznám és hagynám a fenébe.

Mindenkinek vannak olyan dolgai amiket ki akar próbálni. De ha ez fontosabb mint egy komoly kapcsolat akkor mindig akadni fog olyan helyzet amiben a far,ka fontosabb mint a nő.

2016. nov. 2. 21:13
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Valszeg a kirúgás megfelelő válaszlépés. Nem vagytok együvévalók. Ennek ellenére nem mondanám hogy gerinctelen volt, inkább ostobának hívnám az ilyen alakot, de lehet még annak sem.
2016. nov. 2. 22:02
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Kérdeznem, hogy akkor minek nevezhető egy ilyen alja ember, ha nem gerinctelennek? De még csak nem is ostoba? Kedves, aranyos? Esetleg jófej?

Szeretetről még csak hírből sem hallott, számára a kérdező csak egy tárgy volt, akin ki akarta élni az idióta fantáziáját, amit ha nem kap meg, akkor szalad máshoz, ráadásul ugye megrekedt egy csimpánz szintjén, mert az ösztöneinek sem tud parancsolni. Ahelyett, hogy szakított volna a kérdezővel, mert nem jutnak közös nevezőre, (bár már eleve az is szánalmas, aki ilyen miatt képest szakítani, de ezt most tegyük félre) inkább az első adandó alkalommal félrekefélt. Hmm, valóban mem gerinctelen ez a csávó, még csak egy picikét sem. Gyomrom felfordul..

2016. nov. 2. 22:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kuka, ez az ember egy ösztönlény.
2016. nov. 3. 14:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha többé nem állnék szóba vele, az tuti.
2016. nov. 3. 16:08
 19/24 anonim ***** válasza:
90%
Annyiban igaza van a 2#nek hogy tudtad mi a vágya. Ez nekem sem menne, VISZONT nem is lenne a pasim akinek ennyire fontos hogy két nővel dugjon. Örülj hogy nem 5 év (vagy még több) után lépte meg. Most őszintén mit vártál egy ilyentől? Ez kb.olyan mintha egyfolytában azzal nyaggattad volna hogy neked régi álmod, hogy egy hatalamas feka f.aszt leszophass. Összejönnél ilyen csajjal ha férfi lennél? Legálabb kiderült hogy milyen ember. Ilyeneknek nem való parkapcsolat. Csak idő kérdése volt. Nem is igazán értem hogy mi a kérdés. Nyilván egyik nő sem érdemli meg hogy megcsalják. (na jó biztos van ilyen de azt meg dobni kell és kész.). Remélem egy percig sem fontolgatod hogy kibékülj vele. Mert ha ennyire hülye vagy akkor egy percig nem sajnállak. Máskor keress normális pasit.
2016. nov. 3. 16:18
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarom védeni a kérdezőt de 9 hónap után??? Hisz akkor még a rózsaszín köd tart. És már felhozta ezt a dolgot??? Hát ez vicc kategória. Hol szedte fel a kérdező? Most ha összejövök egy agyatlan fa.sszal akkor ne lepődjek már meg hogy egy agyatlan f.asz.
2016. nov. 3. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!