Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan feleség aki nem csalta meg párját?
Van ilyen, de az igazság valamilyen szinten ott van a válaszokban.
Tehát tény, hogy nem sok van, ahogy az is biztos, hogy aki nem foglalkozik a feleségével az ágyban, az ne csodálkozzon, ha egy idő után megunja és szétteszi a lábát másnak.Vagy hogy vannak olyanok, akik mennének félre, csak épp nem kellenek senkinek.
Másrészt az is igaz, hogy nem kell azt gondolni, hogy csak a szajha beállłtottságú nők lépnek félre, 10 évvel ezelőtt még vállaltam volna, hogy tűzbe teszem a kezem valakiért, ma már mondjuk inkább kihagynám, mert én is csalódtam nem egy nőismerősömben(minden oké volt, aztán mégis, mert unták az otthoni banánt).
Maradhatunk szerintem annyiban, hogy ez egy elég összetett dolog és fölösleges provokálni.
6-os vålaszolô vagyok.Bűn, hogy nem csaltam meg a fėrjem? Azėrt lettem lepontozva?
Ėrdekes ez az ėrtėkrend.Nem vagyok sem csûnya, sem åpolatlan, művelt vagyok.A fėrjem cukorbeteg, komoly merevedėsi gondokkal küzd.Eszemben sincs megcsalni.Szeretem.43N
10 éve vagyunk együtt a férjemmel. Soha ne csaltam meg, és nem is fogom.
Azért mert valakit itt át.basztak a palánkon, még nem minden nő k.urva. Ismerek több nőt is aki megcsalta a férjét, de pasit még mindig többet ha már itt tartunk. Ja és nem vagyok bányarém, de gondoljon mindenki amit akar. Aki nem akarja megcsalni a párját az kerüli is az olyan szituációkat. Aki végigflörtöli az irodát az ne csodálkozzon, hogy meg akarják dugni. Ez döntés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!