Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan feleség aki nem csalta meg párját?
Aranyos, hogy ezzel vigasztalod magad(mert valljuk be, elég amatőr duma).
Azért elárulok valamit, kis szakmai titkok:
Nincs olyan házasság vagy kapcsolat, ahol mindig, minden happy. Vannak nehezebb időszakok és olyankor épp az, hogy a hűségesebb nők hajlamosak félrelépni. Aztán később rájönnek, hogy mi van. Aztán életük árán titkolják. Volt olyan nőhöz szerencsém, akit 4 év után sikerült megkapnom. Én a helyedben inkább elfogadnám.
2016. okt. 30. 20:27
Drága 12-es...23 éve élek nyugodt,és elégedett házasságban,egy még ma is vadítóan csinos nővel...Szóval ne TE akarj már tanítani ENGEM a nők milyenségével kapcsolatosan...Mert könnyen lehet,hogy én már akkor nőkkel foglalkoztam,amikor te még a pelenkában rugdalóztál...Szóval erröl ennyit...
2016. okt. 30. 20:33
Mondom, nyugodtan vigasztald magad azzal, hogy 23 éve te vagy az isten a feleséged szemében és soha nem volt semmi, mert ugye biztos elmondaná.
Mindezt úgy, hogy köztudottan mennek rá a palik :D
Ok.
Lehet én még pelenkában mászkáltam, mikor a feleséged már mással is volt :D
2016. okt. 30. 20:42
Ha te mondod...Akkor minden bizonnyal így van...Szerintem azért csak gondolkozz el azon,amit írtam fentebb...Ha majd valamikor találsz valami szerencsétlen,már "minden mindegy csak valaki legyen" kategóriás hölgyet aki hajlandó lesz hozzád menni,még az ő esetében is sokat fog tudni segíteni,ha megfogadod a tanácsaimat...Hidd el,tapasztalatbol beszélek...(Veled ellentétben...)
2016. okt. 30. 20:48
Igen létezik, az én anyukám pl, aki 26 év alatt soha nem csalta meg apát!!
Nagyon szánalmas, hogy egyesek általánosítani akarnak és jobban tudják a dolgokat, mint az érintett személy.. Nem minden nő megy félre egyáltalán, van akinek azért még van gerince és ismeri a hűség szó fogalmat is. Aki hűséges, az marhára le fogja tojni, hogy milyen "jó pasi" próbálkozik nála, nem fog belemenni semmibe!
Engem is számtalanszor környékeztek meg fiúk, miközben kapcsolatban voltam, meglepő módon mindet elutasítottam.. De nyilván hazudok és nyilván minden nő félreb*aszik...Vicc.
2016. okt. 30. 22:15
Aki ennyire negativan all a nokhoz, hogy szerinte minden no r!banc, az valoszinuleg annyi pofont kapott az elettol es a rosszul megvalasztott noktol, hogy soha nem lesz boldog. Sajnalom, mert ugy gondolom mindegy hany ember ver at, ha kitartoan keresel es nem altalanositasz, akkor elobb utobb megtalalod azt aki nem csal meg. En pl egy baromi erzekeny no vagyok es akkor sem csaltam meg senkit engem megcsaltak. Es megcsaltak, szinte allandoan, de az jo erzessel toltott el hogy tiszta lelkiismerettel tavozom a kapcsolatbol. Nagyon sok gusztustalanul aljas ferfit lattam mar, neztem vegig tonkrement kapcsolatokat ahol a ferfi csalta agyba fobe a not, megsem allitom hogy minden ferfi egy szemetlada. Sok no es ferfi felremegy, de szerintem eleg kiabrandito dolog ezek miatt az emberek miatt leirni mindenki mast. Ugy gondolom minden kapcsolatban megkell adni a bizalmat es ha megcsalnak akkor csak azt az egy embert leirni. Eleg szomoru ez a banto altalanositas. Ha igy allnak emberek egymashoz, akkor csak elveszik a lehetoseget maguktol, hogy megtalaljak azt akire vagynak. Tudom nehez part talalni es sok a csalodas, de aki altalanosit es ugyanakkor tudja magarol (mindegy ki hiszi el ki nem) hogy huseges, az tudhatna hogy nincs egyedul.
2016. okt. 30. 22:20
Én soha nem csaltam meg a férjem,sem senkit,viszont ő igen,és ezért most lehet,hogy válunk.10 éve vagyunk együtt,van egy 6 éves lányunk,170 cm és 55 kg vagyok,csinos és vonzó nő a férfiak szerint is,mégsem mentem soha félre.Bennem meg van az,hogy nem akarok megalázni senkit.Nem csak a férjem egy megcsalással,még egy idegen embert sem soha semmivel.Sajnálatos,hogy mennyien nem így gondolják ezt...
2016. okt. 31. 09:34
Én.
Viszont engem most akar makd megcsalni....9 év után elvett, gyermekét hordom a szívem alatt...kb 2hete ráerősitettem az ujdonságokra, mert önértékelési problemáim vannak a változó testem miatt. Sexy, privát képekkel "ajándekozom" meg...és 1 héttel kesobb ráír egy volt nője és már a randit tervezik. Ez jutott osztályrészül. Egy gerinctelen féreg.
2016. okt. 31. 16:06
Létezik,őket hívjàk bànyarémnek.
2016. okt. 31. 17:26
Igen létezik.Nem kell cinikusnak lenni.
Nem feltétlen bányarém az, aki nem csalja meg a férjét.
Ellenben,nem mindig jobb nővel csalják a férfiak a nejüket,sőt,van amikor jelentéktelen ,csúnyácska nővel,(tapasztalat) úgyhogy ez nem számít náluk...
Én pl. 28 éve hűséges vagyok, és nem csaltam vissza,bosszúból SEM...Legalább elmondhatom, ÉN tisztességes voltam..
2016. okt. 31. 17:51
Kapcsolódó kérdések: