Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem bánja a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bánja a barátnőm hogy megcsalt? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mélyponton volt a kapcsolatunk sokat veszekedtünk,ő viszonyt folytatott valakivel,de lebukott ezután visszakönyörögte magát,én buta megbocsátottam,de azt mondja nem bánta meg ezt mert vigaszt nyujtott neki a szerető ebben az időben,de vállalja a következményeket azért amit tett.Most igy hogy lehet megbocsátani ha meg sem bánta amit tett?
2016. okt. 21. 10:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy se lehet megbocsátani. Én páros lábbal...
2016. okt. 21. 10:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Főnyeremény a barátnőd! :DDD
2016. okt. 21. 10:05
 3/17 anonim ***** válasza:
Csald vissza és dobd ki, azzal, hogy " a megcsalás jól esett " , de veled lenni nem.
2016. okt. 21. 10:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor vállalja a következményeket, és dobd ki! Komolyan, nincs benned semmi tartás és büszkeség?! Még jó hogy azt nem mondja ki kereken, hogy te tehetsz róla, hogy megcsalt, és megérdemelted. De erre gondol!

Legyen ez intő példa, hogy ha jön egy újabb mélypont, újra más farkán fog pörögni, és tőled várja, hogy megoldd a problémát. Hiányzik ez neked?!

Dobd ki, mást nem érdemel. Eszedbe ne jusson megbocsájtani, mert onnantól rendszeres lesz, hogy félre fog lépni. Elvégre ha nincs gond, akkor csinál...

2016. okt. 21. 10:28
 5/17 A kérdező kommentje:
Azzal védekezett,hogy azt gondolta nekem is van valakim és igy akkor neki is lehet.
2016. okt. 21. 10:40
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

A barátnőd hatalmas forma. :D

Az lenne a minimum, hogy minden nap órákig hamut szór a fejére a sarokban, erre még kb. neki áll feljebb... Ha neked ez így jó, hagyd csak, de hogy félre fog menni még párszor, az tuti... Bónuszként azért is te leszel a hibás. :)

2016. okt. 21. 11:10
 7/17 A kérdező kommentje:
azt mondta ő már lemondott rólam azért tette.
2016. okt. 21. 11:16
 8/17 anonim ***** válasza:
Megmagyarázta magának, hogy miért volt "jogos". Vállalja a felelősséget, persze, mert az rád van hárítva. Ne nagyon reménykedj, hogy ez egyszeri eset volt, ha egyszer így áll hozzá. Szerintem se kéne erőltetni.
2016. okt. 21. 11:17
 9/17 anonim ***** válasza:
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem trendy manapság érzelmeket, elfogadást, udvarlást és még sok más fontost kommunikálni a másiknak kapcsolatban? Miért vagyok ennyire smucigak ezzel kapcsolatosan? Csak azért, mert ezt látjuk a médiában? Megéri bárkinek is???
2016. okt. 21. 14:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Mert egy papucs lúzer vagy (az alapján amiket csináltál) és ő is látja ezt
2016. okt. 21. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!