Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap kiderült, hogy a barátnőm megcsalt, ha teszem fel, hogy holnap én is félrelépek az megcsalás a részemről is?
Figyelt kérdés
Én nem érzem annak de ő viszont felvan háborodva,hogy meg ne merjem tenni mert elhagy! Ez most mi? :-)2016. okt. 14. 10:28
1/8 anonim válasza:
Megcsalás. Ha szakítottatok, akkor nem számít annak. Ha bosszúból is teszed, akkor is az. :)
2/8 anonim válasza:
Amíg együtt vagytok, addig csak olyan, mintha bosszúból megölnéd y gyerekét, mert y megölte a gyerekedet. Végeredményben ugyanazok lennétek.
3/8 anonim válasza:
Szóval megcsalt, te meg ahelyett, hogy kivágtad volna a cafkát a búsba, inkább bosszút állnál azzal, hogy szintén megcsalod.. Ez a szánalom alja, komolyan.
4/8 anonim válasza:
ennek aztán sok értelme van. ha nem szakítasz előtte vele, az ugyanúgy megcsalás. döntsd el, hogy képes vagy-e ezt megbocsátani nekem és túltenni magad rajta. ha nem, akkor szakíts vele, ha igen, akkor tényleg lépj túl rajta és ne úgy, hogy megbosszulod, mert azzal tényleg semmire sem mész, csak mégjobban elmérgesedik a viszony és tuti szakítás lesz a vége.
6/8 anonim válasza:
Ha tegnap szakítottatok, akkor nem megcsalás. Ha még ma szakítotok, akkor sem az.
7/8 anonim válasza:
Ha meg együtt vagytok, akkor az megcsalas. Független attol, hogy mennyire jogos vagy mennyire vezerel ebben a bosszuvagy.
A helyedben megmutatnam neki, hogy ennel jobb ember vagyok. Szakitanek vele es utana folytanam nöi ölekbe banatomat, amig kepes vagyok ujra bizni egy lanyba.
Függetlenül attol, hogy parod megerdemli vagy sem, te nem erdemled meg, hogy atlepd ezt a hatart. Te tudj szegyen nelkül nezni a tükörbe es melton allni egy erre erdemes lany ele, hogy te tisztesseges ember vagy!
8/8 anonim válasza:
Úristen, ez szánalom, fel kéne nőni, ilyeneknek minek kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!