Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindig félrelépek, többi lent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig félrelépek, többi lent?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok. Az a helyzet, eddig egy olyan párkapcsolatom sem volt, hogy ne csaltam volna meg a páromat. Mindig alkohol hatása alatt, mikor elmentünk barátnőkkel egy csajos estére. És most nem szexről, hanem "csak" csókról beszélek.

Egyszerűen akármennyire is szerettem az aktuális páromat, valahogy mindig becsúszott 1-2 csók. Kapcsolat elején, közepén, végén, mindegyik előfordult már.

Alapjáraton szeretek flörtölni, mindig is ilyen voltam, amióta csak elkezdtek érdekelni a fiúk, amivel szerintem nincs is gond, mert az belefér, de alkohol fogyasztásánál nem tudok megállnit parancsolni magamnak.

Ha pedig direkt ezért nem meyek bulizni, vagy csak a párommal, akkkor meg egy idő után "börtönben" érzem magam, és csak még rosszabb lesz a helyzet.

Mit tudnék tenni ez ellen? Nagyon rosszul érzem magamat emiatt, de valahogy mégse tudok lenyugodni. És félek, hogy ez már nem normális. Először letudtam azzal, hogy fiatal vagyok még, de most már lassan meg szeretnék állapodni, de így nem lehet.

2016. jún. 17. 00:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálatos, no de jössz bulizni? Egyébként valószínű még mindig nem találtál olyat, akihez eléggé kötődtél volna minden szinten. Vagy még mindig nem vagy olyan életszakaszban, amikor kizárólag megállapodásra van szükséged. Fogadd el.
2016. jún. 17. 01:04
 2/17 anonim ***** válasza:
26%
Édesanyád is ilyen volt? Mit tudsz róla? Lehet, hogy nem esett messze az alma a fájától? Ilyen fajta lehetsz, nincs ezzel gond, valakinek ilyennek is kell lennie, eljön majd az az idő is, amikor lepippantod 2 rövidért.
2016. jún. 17. 01:19
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Hogy mit lehet tenni? Megembereled magad. Dajnos gyenge jellem vagy.

23N

2016. jún. 17. 01:31
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is elég nagy önkontroll kellett ahhoz, hogy ne csaljak meg senkit... De így is sikerült csalnom már kétszer. Engem is gyötört ez a dolog, azt hittem gyárilag hűtlen sz.r vagyok. Börtönben éreztem magam a férfiak mellett.

Míg meg nem ismertem a mostani páromat, akivel az első összepillantásunk óta ragaszkodunk, kötődünk egymáshoz, mellette nem érzem úgy, hogy börtönben lennék, és ha ismerkedni akar velem egy férfi, a tudtára adom, hogy van párom. Ha nélküle is bulizok, akkor is nemet mondok, hiába az "alkoholmámor".

Ez tényleg olyan dolog, hogy ki kell várni azt a megfelelő embert, aki mellett nem érzed azt, hogy másra is szükséged van.

2016. jún. 17. 02:58
 5/17 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk ne piálj annyit? Igyál annyit, hogy még magadnál legyél. Ha úgyse bírod megállni akkor meg egy jó nagy ribi vagy.
2016. jún. 17. 03:30
 6/17 anonim ***** válasza:
A te esetedben legalább lehe tudni, mikor jött el az igazi: akinél már nem mész el inni, mert eszedbe se jutna megadni még csak az esélyt sem, hogy mással csókolózz.
2016. jún. 17. 07:31
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

Meghivhatlak egy koktelra? :)

Viccet felreteve en ugy gondolom hogy az ember alapvetoen keptelen a husegre ha van benne egy egeszseges sexualis vagy. Csak azok az emberek tudnak husegesek lenni akiknek valami gondjuk van sajat magukkal. Nem biztosak magukban, vagy csak szimplan felnek hogy egyedul maradnak. Aki kinez valahogy, es ezzel tisztaban is van, az elcsabithato egy kis alkohol utan, csak jol kell kozeledni hozza. A hiusag nagy ur :)

2016. jún. 17. 07:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Remélem úgy lesz, ahogy néhányan írtátok, hogy mikor jön az "igazi", akkor meg fog szűnni ez az érzés :)
2016. jún. 17. 09:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen nem voltál 100 %-ig szerelmes a párjaidba.
2016. jún. 17. 09:50
 10/17 anonim ***** válasza:

Igazából roppant egyszerű a megoldás, ha az alkoholra fogod a problémát, akkor legyen annyi eszed, hogy kevesebbet iszol. Bulizni lehet úgy is, hogy nem vagy s.ggrészeg.

Komolyan, nincs annál gázabb, mikor egy nő annyit iszik, hogy nem tud magáról. Mondom ezt nőként úgy, hogy buliban én is szeretek inni. De érdekes módon még egy pasi se dugta le a nyelvét a torkomon úgy, hogy én nem akartam...

2016. jún. 17. 12:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!