Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindig félrelépek, többi lent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig félrelépek, többi lent?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok. Az a helyzet, eddig egy olyan párkapcsolatom sem volt, hogy ne csaltam volna meg a páromat. Mindig alkohol hatása alatt, mikor elmentünk barátnőkkel egy csajos estére. És most nem szexről, hanem "csak" csókról beszélek.

Egyszerűen akármennyire is szerettem az aktuális páromat, valahogy mindig becsúszott 1-2 csók. Kapcsolat elején, közepén, végén, mindegyik előfordult már.

Alapjáraton szeretek flörtölni, mindig is ilyen voltam, amióta csak elkezdtek érdekelni a fiúk, amivel szerintem nincs is gond, mert az belefér, de alkohol fogyasztásánál nem tudok megállnit parancsolni magamnak.

Ha pedig direkt ezért nem meyek bulizni, vagy csak a párommal, akkkor meg egy idő után "börtönben" érzem magam, és csak még rosszabb lesz a helyzet.

Mit tudnék tenni ez ellen? Nagyon rosszul érzem magamat emiatt, de valahogy mégse tudok lenyugodni. És félek, hogy ez már nem normális. Először letudtam azzal, hogy fiatal vagyok még, de most már lassan meg szeretnék állapodni, de így nem lehet.

2016. jún. 17. 00:56
1 2
 11/17 anonim válasza:
Akkor meg ne legyél párkapcsolatban....ennyire egyszerű!
2016. jún. 17. 13:02
 12/17 Költőnő? ***** válasza:
Engem az érdekelne, mit ad egy megcsalás? Mi a késztetés h megtedd? Mit érzel, miért kell?
2016. jún. 17. 14:05
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

11-essel értek egyet.

Miért vagy valakivel, ha tudod, hogy nem elég neked? Egyszerűen képtelen vagyok felfogni. Nulla empátia szorult beléd... Egy kis p.csa vagy, semmi más.

2016. jún. 17. 18:47
 14/17 anonim ***** válasza:
44%

Egyszerű. Növessz gerincet!!!!

Még hogy nem tudod megállni. Ha nincs ennyi önuralmad akkor nem szereted igazán a párokat. Az alkohol nem kifogás. Bármennyire is részeg vagy ha még eszméletednél vagy tudod hogy mással vagy és ezt (elvileg) tiszteletben tartod!

2016. jún. 17. 21:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Egy kis pontositas: nem fogom az alkoholra, ugy latszik rosszul fogalmaztam, csak olhankor jobban elojon ez az "enem". (Es nem is szoktam s.ggreszegre inni magam:D)
2016. jún. 23. 08:25
 16/17 A kérdező kommentje:

12-es válaszoló: csak most láttam a kérdésedet, bocsi. Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg pontosan. Egyszerűen nem tudok ellenállni, nem gondolkozok, nem gondolok a következményekre, csak az van a fejemben, hogy most jól érzem magam, nem érdekel a többi. Ha eszembe is jut a következmény, akkor meg úgy érzem, hogy most már mindegy, hogy egy csók vagy 50, hát folytassuk! (Persze, nem mindegy, ezt alap járaton tudom.) Vagy ha mérges/frusztrált/stresszes vagyok, akkor meg jó "stresszlevezetés".

Általában akkor jön, amikor úgy érzem, nyeregben vagyok, minden tök jól megy a párkapcsolati életemben. ÉS ezután, miattam és a lelkiismeretfurdalásom miatt mennek tönkre a kapcsolataim.

2016. nov. 30. 16:47
 17/17 anonim ***** válasza:
R.i.b.a.n.c vagy, nincs ebben semmi érdekes.
2016. nov. 30. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!