Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferfi megcsalja a baratnöjét / feleségét, de a felesegevel is szexualis kapcsolata van, az azt jelenti h a szeretö gyenge a szexben, tehat nem jobb mint a feleseg?
Arra gondolok mikor a feleseggel is fenntart szexualis kapcsolatot.
Ha szerelmes volna valamelyik nöbe , akkor egyiket se tudna megcsalni, nem ?
3-as vagyok.
Egy férfinek egy jól megrajzolt csupasz női test is beindítja a fantáziáját és akár feláll nekik...
Tudod valamikor csináltak egy tesztet, ahol egymás után képeket mutogattak nőknek és férfiaknak. Azt vizsgálták, hogy mire tágul ki a pupilla. A férfiaknál egy csupsz nő látványára tágult a pupilla, a nőknél pedig egy kisgyermek képére...
Szóval ez van belénk kódolva...férjem akármilyen szerelmes is lehet belém, ha előtte ugrálna, táncolna egy csupasz nő, neki is ugyanúgy felállna rá. Akármilyen rosszul is esne, ezért nem hibáztathatnám. Ha viszont lefeküdne vele...na azért már ő lenne a hibás.
2-es hozzaszólásra masztiztam
N
12-es, nekem kisgyerekre nem tagulna pupillam, az biztos
Nem birom a gyerekeket
Elozo vagyok
12-es jol megrajzolt női test engem is beinditott regen, pl.Ludas Matyiban...
Szoktam rajuk masztizni regen.
Elozo vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!