Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel jobb lesz?
Figyelt kérdés
Elsősorban érzelmi megcsalást szenvedtem el férjem részéről. Most telt el egy év. Jobb a kapcsolatunk, de nekem nincs nap, hogy ne jutna eszembe mik történtek anno. Lesz idő mikor fel sem merül bennem ez? Nem vele van a baj, megtesz mindent, jobb a kapcsolat, mégse felejtek. Reménytelen eset lennék?2016. aug. 17. 20:03
1/6 anonim válasza:
Minek vagy egyáltalán olyannal, aki megcsalt téged?
Akkor lesz jobb, ha szakítasz, mert látom még 1 év után se vagy képes lezárni a múltat.
Csak akkor lesz jobb, ha lezárod ezt az életedet és egy teljesen újat kezdesz más emberrel.
Egyébként mazohista vagy? Olvass pszichológiai könyveket.
A bizalmat egyébként is baromira nehéz visszaszerezni, és szerintem ez is gátol téged a feldolgozásban!
2/6 anonim válasza:
Attól nem lesz jobb, hogy rágódsz rajta. Vagy lezárod, vagy akkor tényleg váljatok el, mert ennek előbb utóbb megint csúnya vége lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Mikor a párod beleszeret másba de le nem fekszenek.
2016. aug. 20. 09:16
5/6 A kérdező kommentje:
Ettől persze borzasztó az egész, mire kissé lenyugodtam volna, sikerült találkoznom a nővel. Azóta meg vagyok kavarodva megint rendesen...
2016. aug. 20. 19:34
6/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiába teperne, térden is csúszhatna akkor is minden nap eszembe jutna magamat ismerve. Így pedig semmi értelme a folytatásnak. Megbocsájtani csak úgy lehet ha túl lépsz rajta, én sajnos nem tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!