Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarta kiszöktetni?
Párom Ausztriában dolgozik, az egyik telefonja itthon van, és bár nincs benne kártya ma bekapcsoltam és feljelentkezett a facebookjába a messengerre, na és pityegett akaratom ellenére vagy akarattal mindegy is megnéztem, van egy pár akikkel barátok, a lánnyal elég sűrűn beszélnek, ahogy láttam még az exéért epekedik, na mindegy, ma este mikor pityegett, azt beszélték vagyis az én férjem kérdezte hogy nem szökik-e ki stb, nem tudom hogy miéééért??? Mire fel???? Mi téma van??? Én sajnos szótlanul kell ezt végig néznem, én szeretem 2 hete utazott vissza, és szerda körül már jön haza nagyon sok időre.
Nem értem még előtte leakarja fektetni??? :O Nagyon emésztem magam.... és a bizalom az nehéz dolog, nem régen is úgy tűnt megcsalt engem, szét is mentünk de visszafogadtam,viszont másik esély nincs.
Legszivesebben írnék a másik nőnek, de ő nem nagyon értette mit akarhat a párom, kérdezte hová mennének, párom mondta hívja fel de mondta hogy írja meg neki.
Újabb esélyt nem akarok adni, és nem is akarom hogy megtörténjen, én nem leszek senki bohóca.
Pedig sajnos a bohóca vagy...
Én is kint dolgozom, nagyon sok a simlis pasi, tudnék mesélni mit csinálnak a kollégák. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!