Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki aktmodellt áll egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki aktmodellt áll egy képhez, azzal megcsalja a párját?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérni egy nagyon kedves barátom, hogy legyen az aktmodellem, viszont szeretném tiszteletben tartani a párkapcsolatát. Illik egyáltalán ilyet?

Tudom, persze, a megoldás az, ha mindkettőjükkel leülök beszélni, de most érdekelne a véleményetek; ki hogy reagálna erre?

2016. szept. 24. 23:13
1 2
 11/14 anonim válasza:
NEM
2016. szept. 27. 21:23
 12/14 anonim ***** válasza:
le kell vele feküdni és akkor tuti a besorolás
2016. szept. 27. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Én már álltam akt modellt fiatal fiú koromban pasinak, éa nem volt semmiféle buzulás, de rohadt kellemetlen, fárasztó dolog. Nem is értem, miért gondolja valaki, hogy állsz bő egy órát meztelenül egy idegen környezetben és ettől erotikus gondolataid támadnak?
2016. szept. 27. 22:25
 14/14 Titusztitusz ***** válasza:
9-es...Én nem vagyok "migráns",de azért szorult belém még némi JÓÍZLÉS...Ami beléd jól láthatóan nem...Nem kell ahhoz valakinek "éjjel-nappal a dugáson járnia az eszének" hogy NEM MEGENGEDHETŐ DOLOGNAK TARTSA AZT, hogy mondjuk a FELESÉGE-BARÁTNŐJE anyaszült meztelenül mutatkozzon VADIDEGEN FÉRFIAK ELŐTT...Szóval nem én vagyok migrács,hanem TE VAGY EGY ULTRALIBERÁLIS valami...Ugye az ellen sincs semmi kifogásod,ha a feleséged-férjed holmi "szvinger klubbokat" látogat időnként ugye? "Merthát mi van abbol"? Azért ENNYIRE "modern" gondolkodásu ne legyél már, a jó ég álldja már meg...
2016. szept. 28. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!