Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki több eves kapcsolatban hazassagban felrelepett es bár tudta ha kiderül mindent elveszit de megis bevallotta a parjanak?
Igaz joga lenne tudni, csak ez azt a veszélyt rejti magában, hogy a nő borít mindent.
Vagy ha nem is borít, elhidegül a férjtől, undorodni fog tőle, rosszindulatúvá válik, az sem jobb.
Félre ne értse senki nem a megcsalót védem vagy ilyesmi, csak levezetem a helyzet dinamikáját.
Ezért nem szokták otthon elmondani, így legalább a kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt.
"Vagy ha nem is borít, elhidegül a férjtől, undorodni fog tőle, rosszindulatúvá válik, az sem jobb."
De jobb. Borít mindent és találhat magának olyan férfit aki megbecsüli és nem k**r félre. Persze fájni fog neki ha megtudja. De az idő minden sebet begyógyít. Ez a házasság csak rosszabb lesz.
Joga van tudni ? Hmmm
Johid van valakit bantani es megalazni ?
Mert ha elmondja ezzel csak sajat lelkiismeretet csititja es belerug a masikba.
Joga van hozza belerugni onzo modon ?
Ez egy nehéz kérdés nagyon! Szerintem,ha nem gyanakszik és megbántad,többet nem fordul elő,akkor hanyagold azt,hogy elmondd,ha van hozzá lelkiismereted! Viszont,ahogy én ismerem magam biztos elmondanám,mert a másik nem ezt érdemli.Bennem meg van annyi,hogy a másik is megérdemli az igazat. Te meg ,ha egyszer megtetted...szerintem többször is megfogod.
Egyébként nálunk most van hasonló vita erről..én gyanakszom és van pár "bizonyítékom" is. Ő gyáva ,nem vallja be..én meg őrlődőm azon,hogy kételkedem. Tehát így is szakítás lesz nagy valószínűséggel,ha bevallja ,ha nem,mert már bizalom nem lesz soha,akár mennyire hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!