Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » érezni akarom a hiányodat! Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

érezni akarom a hiányodat! Ez már megcsalás?

Figyelt kérdés

kapcsolatban élek, nem túl boldogan.

van egy fiú barátom, aki facér, sokat beszélgetünk, párom tud róla, bár nem örül neki túlságosan.

az az igazság, hogy mélyebbek az érzéseim felé, mint egy sima barát iránt, de igyekszem titkolni.

ez a fiú barátom elutazott Ausztriába dolgozni, majd csak karácsonyra jön haza.

azt találtam mondani neki búcsúzáskor, hogy "érezni akarom a hiányodat."

2 kérdésem van ezzel kapcsolatban:

szerintetek ezt a mondatomat érthette úgy is, hogy szerelmes vagyok belé, és fontos nekem?

(mert szerintem sima barátnak nem mond ilyet az ember, én biztosan nem.)

és ezzel már érzelmileg megcsaltam a páromat?

2016. szept. 14. 02:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a mondattal csaltad meg erzelmileg, hanem azzal amit erzel. Ha nem vagy vele boldog, miert nem szakitasz? A szinglisegbe nem lehet belehalni.
2016. szept. 14. 03:18
 2/6 A kérdező kommentje:

"érezni akarom a hiányodat."

de ebből levágható, hogy érzek iránta valamit?

2016. szept. 14. 03:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Az akarom szó olyan, mintha küzdenél azért, hogy érezzél valamit, jelen esetben a hianyát. Ha azt mondtad volna, hogy már érzem a hiányodat, talán szerencsésebb megfogalmazás lett volna.
2016. szept. 14. 06:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi a jó égért élsz valakivel kapcsolatban, akivel nem is akarsz igazából? 30 éve házasok vagytok tán 8 gyerekkel és öt jelzáloggal, hogy nem lehet mozdulni? Inkább ezen gondolkozz el, ne mondatokon.
2016. szept. 14. 08:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismét bebizonyosodott hogy férfi és nő között barátság nincsen, max. ha a férfi impotens vagy ha vmelyikük meleg. Azt írod nem túl boldog kapcsolat. Már hogy a fenébe lenne boldog ha te másba vagy szerelmes. A srác kiköphetné a belét akkor sem lennél maradéktalanul boldog mert NEM SZERETED. Nem kell a kamu a megszokásról,megbántásról mert uncsi. Csak raboljátok(főleg te) egymás idejét úgyhogy szakíts és vegyél vmi ajándékot a szerelmednek karácsonyra.
2016. szept. 14. 09:32
 6/6 A kérdező kommentje:

"érezni akarom a hiányodat."

ez a mondat egy idézet, üzenem annak, aki kérdezte, miért az "akarom" szóval fejeztem ki.

2016. szept. 14. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!