Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elmondjam vagy ne?
Figyelt kérdés
hello en egy 20eves lany vagyok es nem tudom ezt kivel megb eszelni ugy h le irom es a ti segitsegeteket kerem ...a baratommal 8honapja vagyunk egyutt sokszor szakitottam vele es mindig kibekultunk ezek a szakitasok a fu miatt volt sokszor igerte tobbet nem szivja engem szeret engem valaszt nem a fuvet most laktunk naluk laktunk az en csaladomnal meg mondtak neki a szuleim h nalunk nincs fuvezes kulonben le is ut fel is ut hat 1 honap mulva beallva jott haza akkor is szakitottam vele meg is kibekultunk en mindent megtettem erte szo szerint most legutobb megint csinalta es en ugy dontottem h vegeztunk en ki jottem kulfoldre konyorgott h ne jojjek fenyegetett h megoli magat de nem erdekel mikor ki ertem hivott telefonon es mondta h rajtam kivul nincs senkije ezert megoli magat mert elhagytam nenjem tartotta fel meg az anyja kihivta a rendorseget mentosoket egy kotel volt a kezeben tudni kell h o mar volt egyszer ongyilkos akkor azt mondtam h megbocsatok de csak nyugtattni akartam par nap utan hivtam fel a korhazt mert oda kerult a pszichológiara tudtunk is beszelni nagyon rossz volt ilyen allapotban beszelni vele ugy beszeltuk meg h jon ki ide hozzam de nem tudom mit tegyek mert tegnap lefekudtem egy fiuval igaz ittam meg vegig ra gondoltam de megtettem jovoheten engedik ki a korhazbol elmondjam vagy ne ki jojjon vagy ne igaz megint megigerte h nem csinalja tobbet nem sziv fuvet meg a sima cigirol is leszokok de mar ezt sokszor igerte segitsetek kerlek segitsetek mit tegyek
Ha 8 hónap alatt nem tudta letenni az ígéretei ellenére sem akkor nem megbízható és hiteltelen.
Nálad meg nem magyarázat az hogy ittál. Annyi eszed lehetett volna hogy nem fekszel le valakivel ha ki akarsz békülni.
Hosszú távon két lehetőség van ha együtt maradtok.
Érzelmileg zsarolni fog azzal hogy öngyilkos lesz ha elhagyod és lelkileg megnyomorodsz mellette vagy jó útra tér és megváltozik. Bár az utóbbira nem sok esélyt látok.
Szerintem hagyjad és keress magadnak valaki mást aki lelkileg támogatni tud, nem pedig csak kihasználni.
2016. szept. 11. 20:06
2/9 anonim válasza:
Rúgd ki, mint Mari néni a fostos macskát a gangra! Öngyilkossággal zsarol, de közben a füvet sem hajlandó letenni miattad... Szép kis alak. Hülye kis primadonnáskodó féreg. Ebből sosem lesz férfi, családapa, csak az idődet fecsérled rá.
2016. szept. 11. 20:15
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2016. szept. 11. 20:24
4/9 anonim válasza:
Ameddig ezzel az emberrel maradsz, addig nem lesz boldog életed. Visszahúz téged főleg lelkileg. Zsarol, fenyegetőzik, ez nem normális. Élvezned kellene az életed, nem egy ilyen ember miatt idegeskedni.
:)
2016. szept. 11. 20:31
5/9 anonim válasza:
Hányszor akarod még hagyni, hogy átverjen?
2016. szept. 11. 20:37
6/9 Szergej55 válasza:
Ezt a s.eggfejet gyorsan engedd el.
2016. szept. 11. 21:07
7/9 János Gilján válasza:
A kettes megmondta a frankót... Ezt lehetne szofisztikáltabban is fogalmazni, de fölösleges. Ha valaki valóban végezni akar magával, az nem a száját jártatja, hanem cselekszik. Ha pedig kirúgod és mégis csoda történne és lenne annyira "tökös", hogy megtegye, az is az ő felelőssége és döntése lenne és nem a tiéd. A faszit kezelni kéne, de ez sem a te felelősséged. Lapátra vele, ha jót akarsz magadnak.
2016. szept. 12. 15:04
8/9 anonim válasza:
Voltam hasonló cipőben, szóval nekem elhiheted, hogy amíg nem szabadulsz meg tőle VÉGLEG, addig nem leszel boldog.
Folyamatosan vissza fog húzni. Anyagilag is ki és idegileg is ki fog csinálni.
Keress magadnak egy normális pasit, ez mag akassza fel magát vagy csináljon amit akar!
Arra játszik, hogy megsajnald és így visszamenj hozzá. Undorító, gusztustalan, szánalmas szokás. Szakíts meg vele mindeb kapcsolatot amilyen gyorsan csak lehet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!