Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam? Ne mondjam?
Elmentünk négyen tegnap este megünnepelni a párom legjobb barátja húgának a szülinapját. Majdnem mindannyian részegre ittuk magunkat, egyedül én és párom legjobb barátja maradt meg a határvonalon. A párommal borzasztóan összevesztünk azon, hogy csak ilyen alkalmakkor tudunk bárhova is elmenni. Amúgy mindig otthon ülünk és semmi közös programunk nincs. Én kezdtem a vitát, így amikor már részegen úgy döntött, hogy ő inkább elmegy haza, én csak rácsaptam a taxi ajtaját. Nem mellesleg a húgi is ekkor döntött úgy, hogy elég, szóval kettesben megtették a hazafelé tartó utat. A párom legjobb barátjával maradtunk még egy kicsit, inkább csak az én dühkitörésem miatt maradt. Megpróbált megvigasztalni, átölelt, hozzábújtam, aztán én kezdeményeztem egy csókot. Jó képű férfi ez tény, mindig vonzónak találtuk a másikat és intelligens is, csodálom is, hogy nincs barátnője. Szóval megcsókoltam, félve visszacsókolt, majd hevesen a szórakozóhely előtti falhoz szorított. Utána kéz a kézben sétáltunk haza, és egy kicsit sötétebb buszmegállóban - nem tudom, hogy fejezhetném ki, lefekvésnek nem mondhatom, de még szeretkezésnek sem - megdugott.
A párommal ma sem beszéltünk. Még félig józanon is, őrjöng, hogy mit képzelek magamról, hogy megemlítettem a fenti problémát. Ezek után ezt nem tudom, hogy elmerjem-e mondani, vagy hogy egyáltalán mit tegyek.
20N
igen könny mindent az alkoholra fogni...
mondd el, legyen vége...így jobb mindenkinek...
23F
A 2. mondat végén már tudtam, hogy mi lesz a vége. :D
Amúgy hiába tartod a szád, ott a másik delikvens, ő bármikor köphet. Meg az ilyesmi idővel amúgy is napvilágra kerül.
Őszintén a leírásodból nekem az jön le, hogy a kapcsolatod amúgy is haldoklófélben van. Persze, ez nem ment fel a felelősség alól, de ez segélykiáltás volt részedről, hogy szakítanod kell, mert nem vagy boldog. Szóval, inkább ezen agyalj. Az, hogy elmondod-e a megcsalást...nos, nézd meg hogy fogadja a szakítást. Ha akkor is őrjöng, akkor lehet jobb hanyagolni, de ezt a legjobb barát is tudja. Azt is, hogy szakítasz és azt is, hogy a megcsalás maradjon titok.
Ha normálisan reagál, akkor elmondhatod. De én semmiképp sem javaslom, hogy együtt maradj vele: nem vagy boldog, és meg is csaltad. Ennek nincs jövője.
Aztán picit tarts önismeretet, hogy te hol rontottad el, megfelelő volt-e a kommunikáció kettőtök közt, és mit kell változtatnod, illetve mire van szükséged, hogy ez ne forduljon elő többet a következő kapcsolatodban.
Ilyenkor annyira örülök, hogy jól választottam meg a barátaim! Milyen társaság ez? A párod legjobb barátjával? Ő meg veled? Sajnálom szegény srácot, hogy ilyen gerinctelen a legjobb barátja és a barátnője is.
Szerintem minél előbb közöljétek szegény sráccal és hagyjátok békén. Nálatok lényegében mindenki jobb barátot és barátnőt érdemel. Ti meg ketten legyetek együtt boldogok, csak vigyázzatok egymás legjobb barátaival...
Mentsd a menthetot,szakits.
Onnantol mar nem muszaj bevallani.
Most pedig tenyleg keress egy tukrot es kopd szembe magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!