Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg téma. Nem bírom már tovább, hogy ne mondjam meg neki, hogy Ő a mindenem. Hogy szeretem. Nem tudom meddig bírom tűrtőztetni magam. Elmondjam?
Ó, ugyanez a dilemmám volt 2 hónapja nekem is :) igaz, nekem az egyik legjobb barátom lett a mindenem, de nem tudtam, meleg-e...nagyon féltem elmondani neki, ezért hívtam egy lány osztálytársamat, hogy segítsen...hihetetlen segítőkész és megértő volt velem, és szívesen segített.
amikor elmondtam a srácnak, hogy meleg vagyok, annyit mondott, hogy ezzrl most mit csináljon? Mekkora idióta vagyok, hogy nem mondtam el előbb :D de amikor hozzátettem, hogy szeretem őt...na ott volt a baj...lelkiekben összetört egy időre, a viszonyunk is megromlott. Viszont azz le kellszögeznem, hogy amikor ezt elmondtam neki, utána nem sírva rohant el. Csak ült ott velem, átkarolta a vállam, és csak ennyit mondott: "Bármit is kell tennem ahhoz, hogy boldog légy, én megcsinálom veled. Segítek mindenben, amiben csak tudok, és nem érdekel a többi ember véleménye erről az ügyről" (kicsit rosszul fogalmaztam, de remélem lejött az, hogy ő nem meleg :D) de bizonyította, hogy igaz barát, amikor kb. 1 hónap után, amikor megkérdeztem tőle, hogy ennyi idő után hogy áll a dologhoz, csak mosolygott, és átölelt :D teljesen elfogadta, azóta is hihetetlen jó barátok vagyunk, és egyáltalán nem zavarja a szexuális orientációm :)
SZÓVAL! Az én tanácsom az, hogy ha nagyon jóban vagy a sráccal, akkor adj a dolognak egy esélyt, hátha így érez, de ha nem, hidd el, nem fog eltaszítani magától :) ha bármi kell, írj nyugodtan :)
16/meleg F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!