Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a mostoha tesómba (fiú). Mit tegyek? Nagyon akarja h elmondjam neki, mi a bajom, amikor lányokról beszél látja rajtam h valami bajom van (de ő nem sejti h miért). El mondjam neki h szerelmes vagyok belé, vagy ne?
jaj de okosak itt
- nem vér szerinti rokonok, tehát összejöhetnek bármikor, még házasodhatnak is
- elmondhatod neki, de ne várd, hogy viszonozza, és csak tőle függ, hogy onnantól hogyan él vissza ezzel
- ha véletlenül viszonozná, akkor viszont kényes lesz a kapcsolatotok amikor majd szakíttok esetleg
Igen, nem vér szerinti rokonok, de képzelj el egy beszélgetés:
- De szép pár vagytok együtt!
- Jaj, nagyon köszönjük.
- Hol ismerkedtetek meg?
- Ő a mostohatestvérem.
Baromi jól hangzik. Unokáknak is jó mese lesz, mikor arról kérdezik, hogy ismerkedett meg a nagypapival.
Jakupcsek Gabriella is így jött össze a férjével.
Mostohatestvérek voltak.
A kérdező sztorijánál az a necces, hogy ha össze is jönnek a tesójával, - már elnézést - de ebben a korban nem köttetnek életre szóló szerelmek, és ha csak pár hónapig tart és durván összevesznek, hogyan fognak utána egy fedél alatt élni tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!