Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyik megcsalást "választanád"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik megcsalást "választanád"?

Figyelt kérdés
Mi esne rosszabbul? Ha a férjed beleszeretne egy másik nőbe és kapcsolatuk lenne, vagy ha 1x elmenne egy fizetőshöz akihez nem fűznék érzelmek, csak az ősi ösztönök és a kíváncsiság.
2016. szept. 12. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Prosti. Azért ez közel nem olyan aljas dolog.

Viszont tegyük hozzá, ha beleszeret valakibe, arról pedig nem szükségszerűen tehet.

2016. szept. 12. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes lenne, az gázabb lenne. Sokkal nagyobb kudarcnak és veszteségnek érezném. De ha qrvázna, attól sem lennék elragadtatva persze. Nem csak azért, mert más nővel szexelne, hanem egyéb erkölcsi nézőpontból sem tartom jó dolognak támogatni a prostitúció intézményét.
2016. szept. 12. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:

A prosti a jobb.

24/N

2016. szept. 12. 15:37
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Egyiket se, mindkettőért dobnám, ilyen férfira nem tartok igényt.
2016. szept. 12. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

szakítok vele, aztán olyan nőhöz megy amilyenhez csak akar :)

25L

2016. szept. 12. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szívem szerint egyiket sem választanám, nincs 'szükségem' semelyikre sem, de a prosti "jobb".

Isten mentsen meg attól, hogy beleszeressen valakibe.

2016. szept. 12. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Le leszek pontozva, de nekem jobban fájna, ha egy nőt ilyen szinten tárgyiasítana, hogy fizet neki a szexért. Hogy ennyibe venne egy nőt...

Lehet, hogy ha beleszeretne másba, én már kevés lennék a kapcsolat megmentéséhez, de a szerelem nem tudatos és egy szép érzés. Bármennyire is fájna, hogy én már nem az a nő vagyok, akitől remeg a lába meg miegymás, de ... Szóval értitek. Nekem az esne rosszabbul ha prostihoz menne.

2016. szept. 12. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
inkabb prosti de az se mentseg!barmelyik lehetösegnel repülne!
2016. szept. 13. 09:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább a prosti.
2016. szept. 13. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Prosti jobban fàjna.Aki szivében szerelem,szeretet lakozik,nem bűn.Ha bevallja persze,akkor jobb,ha titkolnà,úgyis észreveszem.Nincs min hàborogni,a szerelem gyönyörű,menjen a szerelméhez és legyenek boldogok.
2016. szept. 13. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!