Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért gondolják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a nők, hogy az ő párjuk szent, nem csalja meg soha?

Figyelt kérdés

Van egy masszőr ismerősöm,napi szinten sorolja kik járnak hozzájuk.

Komoly,intelligens férfiak,akik mind házasságban vannak,havonta egyszer,kétszer elmennek ilyen helyre,mondván feldobják a kapcsolatukat,mert másképp esik otthon a házasélet.

Mindegyik kéri a kézi kivégzést,de van aki többet is. Otthon az asszonyka nyugalomban van,azt hiszi a párja dolgozik,közben meg szakit időt egy ilyen kikapcsolodára,akár ebédidőben vagy ügyek intézése közben is.

Külvilág felé mutatják a szépet,ők a mintaférjek-apák ,feldobódni meg máshová járnak.

Nő meg esküszik,az ő párja nem csalná meg soha,tudna róla,de mindig időben megy haza,törödik velük,segít,gyerekekkel játszik,igazi álomférj.

A minap sorolta,egy órája ért haza a családjával a nyaralásból és egyből ment a szalonba.

Az életüket kibeszélik kérdezés nélkül.

Kedves hölgyek:ne legyetek ennyire biztosak a hűségben.

2016. szept. 9. 16:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
69%

30#

Akkor az ilyen ne kezdjen párkapcsolatba! Éljen szinglikent elete vegeig! Kozben azzal dug akivel akar de legalabb senkit nem csap be!

Hogy lehetnek az emberek ennyire gusztustalanok??! Méghogy tigris...meg vadászösztön...a francokat! Nem érik be egy farokkal és egy puncival!

Az ilyennek csak azt kivanom,hogy maganyos vénségként elje le a hatra levo eletet.

2016. szept. 11. 17:41
 32/33 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező meg se próbáltad értelmezni amit írtam... Egyáltalán nem azt írtam, hogy engem soha nem fognak megcsalni, hanem hogy értelmetlennek tartok úgy egy kapcsolatot, hogy alapból úgy mész bele, hogy na ő tuti félredug majd.

Nyilvánvalóan sokkal jobban ismered te a páromat, pontosan tudod min ment keresztül élete során, hogyan viszonyul az emberekhez, és milyen erkölcsi értékrenddel rendelkezik, ezek hatására. Én meg aki vele élek, valószínűleg nem látok a rózsaszín ködtől, mert aki kapcsolatban van, azt garantáltan megcsalják a végén. Hát hogyne... Az a lényeg, hogy te itt most megmondtad a tutit és még véletlenül se tűnsz keserűnek sem kiégettnek.

És slussz poénként: engem már csaltak meg, és akkor is úgy látom, hogy nem minden ember egyforma. Ha pedig a párom mégis félrelép, azzal majd akkor foglalkozok, ha ez megtörtént és nem előre vágok a fejéhez egy tányért, hogy milyen egy hűtlen köcsög vagy...

2016. szept. 12. 09:39
 33/33 anonim ***** válasza:
45%
hat igen,csak akkor kell vele foglalkozni ha megtörtenik!csak sajnos ha megtörtenik sem veszi eszre sok nö,aztan jön a siras rivas gyakorin h 1 eve szeretöje van en biztam benne mindent megadtam neki,nagyon nagyon keves ember van aki odall a parja ele es bevallja h hibazott olyanok akiknek nincs mit vesziteni de egy csalados ember csak akkor vallja be ha tudja h elöbb utobb kiderül.ahogy irtak jobb nyitott szemmel jarni,en is bizok paromban de! barmikor hibazhat ezert nyitva tartom a szemem,mert tudom nem csalna meg de ha megtörtenne ugyerzem nem lenne mersze elem allni vele.
2016. szept. 12. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!