Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a nők, hogy az ő párjuk szent, nem csalja meg soha?
Van egy masszőr ismerősöm,napi szinten sorolja kik járnak hozzájuk.
Komoly,intelligens férfiak,akik mind házasságban vannak,havonta egyszer,kétszer elmennek ilyen helyre,mondván feldobják a kapcsolatukat,mert másképp esik otthon a házasélet.
Mindegyik kéri a kézi kivégzést,de van aki többet is. Otthon az asszonyka nyugalomban van,azt hiszi a párja dolgozik,közben meg szakit időt egy ilyen kikapcsolodára,akár ebédidőben vagy ügyek intézése közben is.
Külvilág felé mutatják a szépet,ők a mintaférjek-apák ,feldobódni meg máshová járnak.
Nő meg esküszik,az ő párja nem csalná meg soha,tudna róla,de mindig időben megy haza,törödik velük,segít,gyerekekkel játszik,igazi álomférj.
A minap sorolta,egy órája ért haza a családjával a nyaralásból és egyből ment a szalonba.
Az életüket kibeszélik kérdezés nélkül.
Kedves hölgyek:ne legyetek ennyire biztosak a hűségben.
És ezt most miért tartottad fontosnak közzétenni?
Dühös vagy a férjes szerelmedre, a férjes szomszédodra, a férjedre? Általában az tsz közzé ilyen gonoszkodó tényeket aki maga is v(b)ajban van.
"Mindegyik kéri a kézi kivégzést..."
Lehet, hogy a guillotine már nem elég jó?
A te logikád szerint én ismerek egy rendőrt aki kifejezetten családi erőszakkal foglalkozik és csak olyan férfiakat lát, akik verik a feleségüket. Most akkor miért gondolják a nők, hogy az ő férjük nem fogja széjjel verni őket?
Érzed a hibát a történetben?
Persze, engem is megcsalhatnak, de ez nem azért fog történni, mert te ismersz egy kvát, akihez hűtlen emberek járnak. Mellesleg én egészen addig bízok a páromban, amíg nem lép félre. Máskülönben mégis minek egyáltalán kapcsolatot kezdeni, ha eleve azt feltételezed, hogy majd félre dugnak...?
Teljesen egyetértek a 6-os válaszolóval.
Egyébként igen, én bízom a férjemben, soha nem adott okot, hogy ne tegyem. A házasság alapja a bizalom, anélkül már lehet is indítani a bontópert.
Mert megbízom benne.
És ha beledöglik se fog senki meggyőzni, hogy ne így tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!