Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért gondolják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a nők, hogy az ő párjuk szent, nem csalja meg soha?

Figyelt kérdés

Van egy masszőr ismerősöm,napi szinten sorolja kik járnak hozzájuk.

Komoly,intelligens férfiak,akik mind házasságban vannak,havonta egyszer,kétszer elmennek ilyen helyre,mondván feldobják a kapcsolatukat,mert másképp esik otthon a házasélet.

Mindegyik kéri a kézi kivégzést,de van aki többet is. Otthon az asszonyka nyugalomban van,azt hiszi a párja dolgozik,közben meg szakit időt egy ilyen kikapcsolodára,akár ebédidőben vagy ügyek intézése közben is.

Külvilág felé mutatják a szépet,ők a mintaférjek-apák ,feldobódni meg máshová járnak.

Nő meg esküszik,az ő párja nem csalná meg soha,tudna róla,de mindig időben megy haza,törödik velük,segít,gyerekekkel játszik,igazi álomférj.

A minap sorolta,egy órája ért haza a családjával a nyaralásból és egyből ment a szalonba.

Az életüket kibeszélik kérdezés nélkül.

Kedves hölgyek:ne legyetek ennyire biztosak a hűségben.

2016. szept. 9. 16:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
50%
Én nem gondolom ezt.
2016. szept. 9. 16:15
 2/33 anonim ***** válasza:
98%

És ezt most miért tartottad fontosnak közzétenni?

Dühös vagy a férjes szerelmedre, a férjes szomszédodra, a férjedre? Általában az tsz közzé ilyen gonoszkodó tényeket aki maga is v(b)ajban van.

2016. szept. 9. 16:17
 3/33 anonim ***** válasza:
98%

"Mindegyik kéri a kézi kivégzést..."

Lehet, hogy a guillotine már nem elég jó?

2016. szept. 9. 16:20
 4/33 anonim ***** válasza:
98%
Én inkább biztos vagyok a hűségben, aztán esetleg pofára esek, mint hogy gyanúsítgatással, ilyen gondolatokkal és féltékenységgel mérgezzem meg a kapcsolatot, amiben vagyok és a saját lelki békém. Attól még nem fog kevésbé fájni a megcsalás, ha előre elkönyvelem, hogy megtörténik. Vak pedig nem vagyok, nagyon kevesen tudják a gyanús jeleket teljesen leplezni. Egyébként úgy gondolom, hogy egyenes és megbízható emberrel vagyok, ez az élet minden pontján megmutatkozik nála. De ha egyszer koppanok, akkor koppanok, az élet része. Túléltem már korábban is csalódást, ezután is túlélem, ha esetleg megtörténik.
2016. szept. 9. 16:21
 5/33 A kérdező kommentje:
nem vagyok dühös és irigy sem,de úgy elvannak itt szállva a nők,az imént olvastam egy magabiztos nőt,onnan jött az ötlet. a privire válaszolva ,én nem határoltam be az életkort,mondta 20tól 65 évesig megfordulnak ott.
2016. szept. 9. 16:23
 6/33 anonim ***** válasza:
92%

A te logikád szerint én ismerek egy rendőrt aki kifejezetten családi erőszakkal foglalkozik és csak olyan férfiakat lát, akik verik a feleségüket. Most akkor miért gondolják a nők, hogy az ő férjük nem fogja széjjel verni őket?

Érzed a hibát a történetben?

Persze, engem is megcsalhatnak, de ez nem azért fog történni, mert te ismersz egy kvát, akihez hűtlen emberek járnak. Mellesleg én egészen addig bízok a páromban, amíg nem lép félre. Máskülönben mégis minek egyáltalán kapcsolatot kezdeni, ha eleve azt feltételezed, hogy majd félre dugnak...?

2016. szept. 9. 16:26
 7/33 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen egyetértek a 6-os válaszolóval.

Egyébként igen, én bízom a férjemben, soha nem adott okot, hogy ne tegyem. A házasság alapja a bizalom, anélkül már lehet is indítani a bontópert.

2016. szept. 9. 16:31
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Mert megbízom benne.

És ha beledöglik se fog senki meggyőzni, hogy ne így tegyek.

2016. szept. 9. 16:54
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tök jó, beszéltél egy erotikus munkát végző nővel, és ezért megállapítottad, hogy minden férfi csalja a feleségét. Beszélgess már el ugyanerről egy fodrásszal, pékkel, eladóval...remélem érted az összefüggést. Jó hogy nem már prostikra hivatkozol, mert hát annál még nem járt olyan férfi aki nem akart szexet.
2016. szept. 9. 16:56
 10/33 A kérdező kommentje:
azt egyből gondoltam hogy itt csak ártatlan báránykák fognak reagálni,akiknek tökéletes a kapcsuk. ez csak egy kis felvilágositás volt azoknak akik hiszik hogy az ő házasságuk tökéletes
2016. szept. 9. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!