Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek után mit gondoljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után mit gondoljak?

Figyelt kérdés
Férjem munkatársa /férfi/ szivecskés matricákat küldözget a férjemnek üzenetben. Ma észrevettem és megkérdeztem mi ez! Azt mondta csak hülyéskedtek meg hogy nem vagyok normális hogy ezt félreértem! Szerintem meg az nem normális hogy felnőtt emberek ilyennel hülyülnek. Szerintetek?
2016. febr. 6. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amíg a férjed segge szűz, addig ilyen miatt nem kell aggódnod.
2016. febr. 6. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Te jó ég, nem hallottál még viccről? Máshol úgy hívják, poén. Tényleg nem vagy normális.
2016. febr. 6. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fél munkahely ezen röhög a csávó felesége emiatt féltékeny. :D

Csak várd ki a végét, ha ez elterjed, legközelebb csokrot küldenek neki házhoz :D

2016. febr. 6. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Rossz humoruk van, de ez attól még humor. Ne légy butuska. Nem meleg a férjed.
2016. febr. 6. 22:19
 5/13 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Huh, de egy humortalan fapofa lehetsz!
2016. febr. 6. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Van egy rossz hírem: LEKÚRTÁK A FÉRJEDET. :D És nem rosszul végzett munka miatt :D
2016. febr. 6. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
az én párom is szokott ilyet csinálni a haverjaival. szívecskéket küldözgetnek meg minden. ez úgy tűnik férfihumor.
2016. febr. 6. 22:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyban dugnak.
2016. febr. 6. 23:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Humorérzék?

Szerintem meg egyébként pont hogy a lányoknál látom ezt mindenhol, hogy szivecske itt, meg szivecske ott, mégsem gondolok mindenkit leszbikusnak :D

2016. febr. 6. 23:27
 10/13 anonim ***** válasza:

A férfiak néha furák. Te ismered a férjed, de szerintem ez simán belefér a vicc kategóriába, ugyanúgy ahogy két jóbarát viccesen azt mondja egymásnak, hogy "pusziii". Hallottam már ilyet és én is elnevettem magam, ahogy két határozott férfi így fejezi ki, mennyire közel állnak egymáshoz.. félig vicc, de az érzéseket is kifejezik az ilyen gesztusok, szerintem ne gondolj rögtön arra, hogy vonzódnak egymáshoz. :D

23N

2016. febr. 7. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!