Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk! Mit csinálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit csinálnátok, ha arra mennétek haza, hogy a párotok épp megcsal titeket? Ráadásul pont a közös ágyatokban?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat kérek! Azaz Vérfürdő Kapitánykodástól menteseket.
2016. szept. 6. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Felkapnám a ruháikat, cipőjüket és kihajítanám a negyedikről, hadd repüljön szerte szét, majd kizavarnám őket a lépcsőházba meztelenül és vidám elégtétellel nézném, ahogy meztelenül ugrándozva igyekszenek összeszedni a holmijukat a szomszédok ablakai előtt.Szerintem a mobilomon is megörökíteném a mutatványt az utókornak.
2016. szept. 6. 19:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy bocsi és vissza csuknám az ajtót. Belekezdtek, már mindegy, fejezzék be. Másik szobába van tiszta ágy, majd reggel 5 perc alatt lerendezzük, mit csomagol össze.
2016. szept. 12. 18:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát ez elég csicska hozzállás. És ha 10 perc alatt rendezik le a dolgot?

Mit csinálsz miután kijönnek, és a csaj bemutatja neked?

Ne felejtsd a női logikát: mindig 100%-ig te vagy a hibás, amiért megcsalt.

2016. szept. 12. 19:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Bemutatkozik? Meghívom egy kávéra. Gratulálok, jó ku..rvát talált magának. Mit foglalkozzak a dologgal, jön a következő csaj és kész.

Essek nekik? Úgy találom el valamelyiket és megyek a sittre? 10 kur...va nem ér annyit.

2016. szept. 12. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés már jó párszor felvolt téve... Nyilván mindenki dühös lenne hisz a közös ágyban való megcsalás nagyon undorító húzás és megalázó a másik félnek.

Ilyen meredek szituációban már felesleges a verekedés és a cirkusz. Nálam ott mindennek vége lenne, otthagynám és kész.

Elég primitiv dolog ott megcsalni valakit már csak a smink, parfüm, hajszálak stb dolgok miatt is tehát nagyon eszetlen aki ilyen rizikós dolgokkal játszik.

2016. szept. 12. 20:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem a volt párom aktus közben hívott fel. Odamentem és rongyá vertem mindkettőt. Nem jelentettek fel.
2016. szept. 13. 05:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Én bepattannék a kocsiba, egy jót kocsikáznék, közben gondolkodnék. Eleve úgy tennék, mintha nem is tudnék a dologról. Tehát hallanám a szex hangokat, de nem nyitnék be. Egy havernél szálnék meg, majd reggel visszajönnék, és kimosattatnám az ágy lepedőt, de lehet ki is dobnám a takarókkal, és párnákkal együtt. És végül mindkettőt elküldeném a gúzsba.
2016. szept. 14. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!