Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rosszul látom a dolgokat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul látom a dolgokat és meg kellene bocsátanom?

Figyelt kérdés

Párommal voltak gondjaink,amikben tudom én is hibás vagyok. A dolgok addig fajultak amig egy harmadik is színre lépett. Éreztem hogy nem lesz jó vége ennek a "haverkodásnak". Ultimátumot adtam a páromnak,vagy ez a csaj és a bulizás vagy én és a közös gyerekünk(1 éves). Ő minket választott.

Megbeszéltük,hogy ezentúl jobban figyelünk egymásra és helyrehozzuk a kapcsolatunkat. Ő azonban két hét sem tellet elnagy beszélgetés után,megcsalt azzal a csajjal.

Nem tudom megbocsátani,hogy megcsalt. Jobban mondva azt nem,hogy nem adott esélyt magunknak,hanem félrement. Ha még a nagy beszélgetés elött történik meg,még le tudtam volna nyelni,de így nem megy.

Közbe,meg mindenki azt mondja hogy a gyerek végett ki kéne békülni,és anyagilag is jobb ha együtt vagyunk mint külön.

Akármennyire szeretném megbocsátani,nem megy. Undorodom tőle. Sajnos egyelőre külön költözni sem tudunk,igy élünk egymás mint társak. Ő meg folyton békülni akarna. Ez nekem rossz,mert én nem akarok.

Egy életem van nekem is,attól mert van egy gyerekünk nem akarom bizalmatlanul,boldogtalanul leélni mellette.

2016. szept. 1. 09:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%
Én a helyedben tuti mondanám neki, hogy nevelje ő a közös gyereket. Miért törvényszerű, hogy ő nyugodtan nőzzön, te meg egyedül legyél a picivel?
2016. szept. 1. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:
11# persze igazad van a gyerek le van szarva hagyja ott apukának.... Te tiszta hülye vagy.
2016. szept. 2. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja, amikor a kamaszok osztják az észt.

A gyerek az nem büntetés az embernek, és nem büntetőeszköz.

2016. szept. 2. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!