Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rosszul látom a dolgokat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul látom a dolgokat és meg kellene bocsátanom?

Figyelt kérdés

Párommal voltak gondjaink,amikben tudom én is hibás vagyok. A dolgok addig fajultak amig egy harmadik is színre lépett. Éreztem hogy nem lesz jó vége ennek a "haverkodásnak". Ultimátumot adtam a páromnak,vagy ez a csaj és a bulizás vagy én és a közös gyerekünk(1 éves). Ő minket választott.

Megbeszéltük,hogy ezentúl jobban figyelünk egymásra és helyrehozzuk a kapcsolatunkat. Ő azonban két hét sem tellet elnagy beszélgetés után,megcsalt azzal a csajjal.

Nem tudom megbocsátani,hogy megcsalt. Jobban mondva azt nem,hogy nem adott esélyt magunknak,hanem félrement. Ha még a nagy beszélgetés elött történik meg,még le tudtam volna nyelni,de így nem megy.

Közbe,meg mindenki azt mondja hogy a gyerek végett ki kéne békülni,és anyagilag is jobb ha együtt vagyunk mint külön.

Akármennyire szeretném megbocsátani,nem megy. Undorodom tőle. Sajnos egyelőre külön költözni sem tudunk,igy élünk egymás mint társak. Ő meg folyton békülni akarna. Ez nekem rossz,mert én nem akarok.

Egy életem van nekem is,attól mert van egy gyerekünk nem akarom bizalmatlanul,boldogtalanul leélni mellette.

2016. szept. 1. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
A gyerek miatt kibékülni óriási hiba, attól hogy kicsi, nem hülye, pontosan érezni fogja a problémákat, nem lehet előtte színlelni, hogy minden rendben, ha nem így van.
2016. szept. 1. 09:43
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

A helyedben beszélnék a munkahelyemen a főnökömmel, hogy van-e lehetőség, hogy négy órásban visszamenjek, ha a munkaidőt nem lehet a bölcsivel összeegyeztetni, ha igen, akkor arról, hogy visszamennék. Ha minden kötél szakad, elkezdenék másik munkát keresni.

Igényeld a GYED extrát, együtt a fél napos munkáért járó fizetéssel már kitesz egy teljes munkabért.

Keress bölcsit, és nézegess albérletet. Esetleg fuss egy kört a bankodnál, meg még pár helyen, hogy kaucióra és egy havi lakbérre elegendő hitelt fel tudsz-e venni, mennyi és meddig fizeted.

Számold hozzá azt is, hogy kapni fogsz gyerektartást, de a gyerekelhelyezési pert el kell indítanod, és meg kell ítéljék. Addig a pasi jóindulatán múlik, hogy fizet-e egy fillért is.

Végszükség esetén a szüleiddel is beszélhetsz, hogy így alakult, szeretnél kis időre hazaköltözni, és annyit kérsz, hogy tehess félre pénzt, mert minél hamarabb külön akarsz költözni.

Annál minden megoldás jobb, mint így együttélni, mint két idegen, miközben ő teper, hogy megbocsájtson.

A végén az lesz, hogy megint miattad lép félre a csajjal, mert te elhanyagolod.

A félrelépés oka szerintem egyszerűen csak annyi volt, hogy pontosan tudja, hogy a kisgyerekkel nem fogsz büszkeségből az utcára menni. Előbb-utóbb kénytelen leszel megbocsájtani. Mert ne hogy azt hidd, hogy ha nem békülsz, akkor örökké meg fog tűrni a lakásban, a gyerek miatt. Főleg, ha a másik csajjal össze is akar költözni valahol.

Kiszolgáltatott vagy, és kihasználta.

Ennyi.

Azt jól látod, hogy ennek a kapcsolatnak vége, és nincs értelme békülni.

Mindenképp keress megoldást, hogy el tudj költözni!

2016. szept. 1. 09:53
 3/13 A kérdező kommentje:

Igen,szüleimmel már beszéltem. De egy teljesen másik városba kell költöznöm,így ez a pénz miatt sem megy azonnal. De már beszéltem az ottani bölcsivel és állást is keresek otthon.

Addig meg itt ahol most lakunk fog járni a bölcsibe,mivel már a megcsalás előtt be lett íratva,és dolgozni is tudok menni h gyujthessek a költözéshez pénzt.

Addig sajnos együtt kell laknunk.

Bevallom őszintén titkon örülnék annak ha még folytatná a viszonyát mert akkor legalább nem engem akarna rávenni a békülésre.

2016. szept. 1. 10:55
 4/13 anonim ***** válasza:
9%

Bevallom őszintén titkon örülnék annak ha még folytatná a viszonyát mert akkor legalább nem engem akarna rávenni a békülésre.

Tudom gyerekről is szó van, úgyh nem vehetem például magamat. DE! Amikor engem megcsalt az expárom és összejárt valami másik nőcskével, akkor nem abban reménykedtem, h vele még folytatni fogja a kapcsolatot,h én minél előbb tudjak menekülni, hanem h megjön az esze és átértékeli a dolgokat! Ergo, ezek szerint te már a béküléskor sem szeretted... :) Lehet rosszul értelmezem, de számomra ez jön le :)

2016. szept. 1. 11:14
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

2. vagyok.

Ahogy elnézem, te már döntöttél. Nagyon helyes!

Nem szerencsés kényszerből egy darabig még együtt lenni, de már nem tart sokáig.

A békülés ilyen esetben a legnagyobb baklövés, amit tehetnél, elvégre te is írod, hogy előtte beszéltél vele, tudja, hogy te javítani akarsz, stb. Ennek ellenére nem tud csomót kötni a farkára, és megcsal.

Gondolom, a bulizás sem fog abbamaradni.

Aki arra hivatkozik, hogy a gyerek miatt béküljetek ki, azzal ne foglalkozz. Nem kell lemenni kutyába, mert van egy gyerek! Lehet, hogy ők életképtelenek egyedül, de ahogy látom, te a jég hátán is meg fogsz élni. Nem hiszem, hogy félteni kéne attól, hogy egyedülálló anya legyél.

És biztos vagyok benne, hogy sokkal boldogabbak lesztek ketten, mint így most hárman.

Lesznek nehéz időszakok, meg lesz sírás, és időnként fillérszámolgatás is. De ahogy nő a kicsi, úgy lesz minden lépésről lépésre könnyebb.

Gondolom, te sem vagy még nyugdíjas nagymama. :) Nem utolsó szempont, hogy ha most egy pocsék kapcsoltba még éveket ölsz bele, akkor csak rohan az idő. Lehet, ha most lezárod, és tovább tudsz lépni, egy-két éven belül találsz olyan párt, aki megbecsül, és nem fog az első probléma után rohanni másik nő karjába.

Mindenki másképp éli meg, de én azt mondom, hogy nem az a legrosszabb lehetőség, ha egyedülálló anya leszel.

2016. szept. 1. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Gyerek miatt nehogy együtt maradjatok, ez óriási nagy baromság...! Sokkal jobb lesz annak a gyereknek, ha békében nő fel és nem azt látja, hogy anya és apa folyton marják egymást..

Itt az egyik válaszadó tök sok lehetőséget sorolt fel, úgyhogy ne add fel, most nyilván nehéz, de idővel meg fog oldódni!!

Ezzel a gerinctelen féreggel meg ne is foglalkozz, büszke lehet magára, hogy amíg a felesége/élettársa otthon van az egy éves pici gyerekükkel, ő valami cafkát kúrogat. Hányinger komolyan, példamutató apa! Majd ha felnő a gyerek, akkor elmesélheti neki, hogy apu milyen egy patkány volt, aztán majd eldönti, hogy kér-e ilyen apából..

2016. szept. 1. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Nem szabad békülnöd. Egyszer megcsalt megbocsájtanád aztán látja nincs következménye és megteszi újra. Én volt párom is ezt tette -egyszer aztán én is megcsaltam tudja meg milyen - de kutyàból nem lesz szalonna. A gyerekekkel is jobbat tettem hogy otthagytam mondják is :-)

Ne nézz vissza és ne hagyd magad befolyasolni!

2016. szept. 1. 11:35
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

szard már le az idióta ismerőseid ítélkezését..nehogy már te legyél a rossz, mert el mered hagyni ezek után ! nem te szakítod szét a családot a válással,hanem ő szakította szét,amikor megcsalt.

és nagyon undorító,hogy ott a pici baba meg te és mégis megtette. teljesen megértelek.

szerintem lépj le amilyen hamar csak tudsz. szüleidhez vagy barátokhoz átmenetileg. és próbálj visszamenni dolgozni. + pereld el a gatyáját is. és követeld a gyerektartást. nehéz lesz,de sok egyedülálló anya van. inkább az,mint hogy most ott élj vele egy háztartásban ezek után. neked van igazad.

és aki egyszer megcsal(főleg,hogy előtte már volt egy intő beszélgetés) az máskor is megfog, mert megteheti,mellette maradsz.

de megérdemled a normális , monogám párkapcsolatot. úgyhogy hajrá!

a gyereknek meg jelen esetben még mindegy,hogy apa miért nem él veletek. idővel meg ő is megérti,hogy miért váltatok el. nem jó csonka családban élni, de ez van. rosszabb lenne,hogyha úgy élnétek együtt,hogy nem szeretitek egymást. látja/érzi a gyerek is..és ilyen mintát lát, ilyet visz át felnőttként a kapcsolatába..

2016. szept. 1. 12:03
 9/13 A kérdező kommentje:

Akartam,hogy helyre hozzuk a kapcsolatunkat. nagyon is akartam. Le tudtam volna nyelni ezt a megcsalást is ha még a beszélgetés elött történik. De így nem tudom. Undorodom tőle,nem akarok tőle semmit.

Azért nem zavarna ha folytatná a viszonyát,mert nem engem próbálna rávenni a békülésre. Mert igen,én már döntöttem. El akarok minnél elöbb költözni tőle.

2016. szept. 1. 12:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát igen az a fő gáz, hogy akkor az a nagy tisztázás is hazugság volt tőle.

Mi ennél keményebb helyzetből építettük vissza a családot, de amikor belekezdtünk azt lefixáltuk, hogy komolyan, és nagyon akarjuk.

Így meg?

Az, hogy infantilis, dedós meg nem bűn, amit egy megbocsátással fel lehetne oldani.

2016. szept. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!